Tribu lu PrimuNoob

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Din cauza ca vreau si eu sa joc din nou sa stapanesc lumea asta 25 fac si eu un trib mare, cu academii multe si jucatori veterani, chiar fara experienta dar mult curaj.
Titlul tribului nu e hotarat da votam un sondaj si vedem ce alegem cand ne hotaram toti - dar trebuie sa fie ceva inspaimantator si groaznic sa nu aibe curaj nimenisa ne atace mai ales ca eu o sa fiu printre rangurile prime poate chiar primu . CIne o sa vrea invitatie sa ceara cum apare lumea 25 da o sa fie cu controale si multa munca. Cine nu are experienta dar are curaj este primit si ajutat si cine are este la fel.
Asa ca, cine vrea, sa ceara la mine invitatie , altfel cine nu cere o sa fie cucerit pe loc de mine si tribu meu care vedem noi ce titlu alegem si anuntam
 
Ultima editare de un moderator:

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 

DeletedUser

ce inseamna asta?
Last edited by ingerasa; Astăzi at 12:14:05.
ce a facut by ingerasa la ora 12:14:05? Ca daca puate iedita toti mesajele nuastre nu ie bine ca nu se mai intelege nimic si se schima sensu logici luor!

6.1. Moderatorii si adminii au dreptul de a edita, sterge mesajele si/sau inchide topicuri.
Daca mesajul dumneavoastra a fost sters sau editat atunci inseamna ca stergerea/editarea a avut la baza un motiv intemeiat. Va rugam respectati instructiunile lor.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Dragă PrimulNoob,

Ai primit o mustrare pe forumul Forum Triburile din partea Echipei de administrare a acestui forum.

Motiv:
-------
art. 2.6.1/2.6.2


Ie cineva avocat pe acest joc interesant si frumos ca am primit mesaju de mai sus si ie niste articole ceva care nu cred ca ie de bine si duamne fereste ma trezesc dintrun joc cu vrun proces o amenda ceva nasol si puate am nevoie de un ajutor in instanta sau la circa financiara da nam bani sa platesc ca adun bani pentru comtpremiu sa ajung primu in rangi
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Reguli generale:

Limba folosita pe forum este romana.
La fel ca si in joc, pe acest forum este permisa doar folosirea limbii romane.

2.6. Verificati textul inainte de a posta. Astfel va puteti asigura ca este usor de citit si poate fii inteles de catre ceilalti membrii ai forumului.Greşelile întâmplătoare/ocazionale sunt acceptabile, dar nu şi cele care indică lipsa oricărei strădanii de a scrie un text lizibil. Incalcarile repetate ale acestei reguli pot duce la un avertisment.


Topic inchis !
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus