quz0r dec 02,2013 22:25
Ce trib crezi că merită titlul de "Trib al anului" şi de ce?
Bampirul666 dec 02,2013 22:42
Cred ca sunt subiectiva... Dar cred ca G~T si SR formeaza o familie foarte puternica si e un exemplu de unitate. G~T s-a dezvoltat in urma unui delete in masa pe lumea 2, a fost rasfirat aici si a dus razboaie inca de la inceput de unul singur... Ulterior, alianta cu SR, ne-a facut mai puternici si am reusit sa scoatem din joc triburi mari precum THOR, MT.. Supravietuirea familiei Getica, s-a datorat disciplinei. Multi nu ne-au dat sanse insa s-a dovedit ca suntem o nuca destul de tare pe harta lumii 30.

Aici exista o conducere activa, prieteni care comunica permanent. Si aceeasi relatie o avem si cu familia SR. Impartim totul, inclusiv forumul.
Mai mult decat colegi pe harta, am devenit prieteni.
quz0r dec 02,2013 22:47
Ce vă ţine încă pe lumea 30? Prietenia sau sensul strategic al jocului?
Bampirul666 dec 02,2013 22:56
Cred ca ambele. Am ajuns in punctul in care nu ne este usor da dam inapoi. Totul merge bine, relatiile sunt stabile, harta arata frumos, jucatorii sunt constienti de valoarea tribului.
Personal, daca se va ajunge sa castigam lumea, voi ceda locul meu unui jucator mai mic dar care a demonstrat fidelitate fata de aceasta familie.
Mai mult decat a fi un joc de strategie, este o forma extraordinara de interactiune. Mi-am facut aici prieteni pentru o viata, probabil ca mi-am creat si antipatii. E greu sa curga doar lapte si miere.

) Insa jucam in echipa si lucrurile vin de la sine.
O spun din nou, cum am spus-o si colegilor mei: vreau sa priveasca relatia dintre familiile Getica si SR, nu ca pe o simpla alianta ci ca pe o mare familie.
Mergem pana la capat in formula asta... sau cel putin cat sunt eu pe aici.
quz0r dec 02,2013 23:05
Cum vezi tu harta peste 24 de ore? Dar peste 12 luni?
Ce aptitudini trebuie să aibă un conducător pentru a câştiga respectul unui întreg grup?
Care e cea mai bună concepţie?: "dăm cu parul", sau "răbdare şi tutun"?
Bampirul666 dec 02,2013 23:18
Hm... Peste 24 de ore o vad a fel. Am ajuns in faza in care ducem un rzboi de uzura cu LEG. Acum depinde foarte mult de jucatori, de rabdarea si de implicarea lor. Si depinde de noi, cei care conducem familia, sa ii tinem mereu "interesati" de joc. Ma bazez pe un nucleu solid, pe multe caractere puternice..In general pe jucatori care nu intra in categoria "starterilor" ci sunt jucatori maturi si de cursa lunga.
Peste 12 luni? Nu stiu. Sper ca vom domina harta.

Am tot interesul sa tin familia asta pe harta.
Referitor la aptitudini... Cred ca un singur om, oricat de bun ar fi, nu poate duce singur o astfel de familie. Trebuie sa fie o echipa. Cred ca acesti conducatori trebuie sa fie corecti, sa spuna cu onestitate ceea ce gandesc, sa fie mereu prezenti si dispusi sa ajute. Sa acorde atentie celor "mici", sa ii invete si sa-i indrume. Si mereu alaturi de tribul sau.
Cea mai buna conceptie, cu siguranta este "rabdare si tutun" (chiar prea mult uneori).

S-a demonstrat ca datul cu parul este doar un foc de paie, care se stinge cat ai clipi.
quz0r dec 02,2013 23:25
Crezi că există trib perfect?
De când joci triburile şi cu cine am onoarea să vorbesc ? (La persoană mă refer, nu la jucător).
Sergiu aici, îmi pare bine.
Bampirul666 dec 02,2013 23:30
Nu, nu cred ca exista trib perfect. Nu cunosc vreo comunitate, de orice fel, care sa fie perfecta. De-aia e nevoie de compromis si de caractere puternice si sanatoase.
Din 2009 joc triburile. Am inceput cu alt nick. Bampirul a fost facut in gluma dar s-a dovedit ca mi-a purtat noroc.
Noemi e numele meu. Imi pare bine, Sergiu.
quz0r dec 02,2013 23:35
Aprecierea este reciprocă..
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, a fost o plăcere.
Votul tău final merge spre..?
Un mesaj pentru toţi cititorii jucători de triburile?
Bampirul666 dec 02,2013 23:40
Votul meu merge spre G~T + SR.
Mesajul ar fi sa vada mai departe de un monitor si niste pixeli. Chiar daca suntem in virtual, personal, cred ca firea unui om se oglindeste perfect si aici, prin actiunile sale.
Mi-a parut bine, Sergiu.
quz0r dec 02,2013 23:55
A fost o plăcere, mulţumesc.