Tribul anului

  • Autor subiect DeletedUser4133
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser4133

hall_of_fame.jpg

Datorită faptului că moderez lumea 34 de o bună perioadă de timp şi sunt responsabilă cu buna dispoziţie şi bârfa în topicul politic de propagandă, vă propun un vot mai special în ultima lună a anului 2013.
În ce constă şi cum se procedează, care sunt condiţiile de participare şi ce câştigaţi?



Tribul anului 2013!


seperator.gif
Se aşteaptă propuneri argumentate :
- Nume trib, însuşiri
- Data înfiinţării *
- Conducerea *
- Încă în activitate, sau nu ( se pot propune şi triburi care şi-au încheiat activitatea pe lumea 34, sau au fost desfiinţate)
- Perioadă de activitate (ex : 1 săptămână, 1 lună , 2 , X luni de zile)
- Argumente care să atragă voturile utilizatorilor (realizări, războaie câştigate, etc)

(* înseamă opţional)
seperator.gif
Cum se procedează?
Ţinând cont de faptul că pot edita mesajele în topic, voi copia şi posta într-un singur mesaj toate propunerile voastre. Voi puteţi "înscrie" un trib în concurs printr-un simplu mesaj în acest subiect.

seperator.gif
Cum se votează?
Prin vot argumentat, tot aici. Eu voi ţine evidenţa voturilor. Se poate vota sau propune până pe 30 decembrie 2013.

Ce se câştigă?
Ce se poate câştiga pe un joc de război în afară de reputaţie, apreciere şi statistici? Un loc în istoria lumii 34, argumentat şi arhivat pe forumul extern.

Atenţie:
Nu se face propagandă negativă, se votează prin mesaje de genul "Pentru X"- pozitiv.
Regulamentul este aplicabil şi nu voi adapta acest subiect spamului , ironiilor şi arătărilor cu degetul. Nu sunt mulţumită ca persoană (nu spun moderator) când sunt nevoită să avertizez sau editez mesaje nepotrivite, aşa că vă rog să rezumaţi doar la mesaje de bun simţ.


Distracţie plăcută!


Propunerea 1: D9
D9.

Desi nu mai exista ca trib, jucatorii acestui trib si academiile aferente sunt inca prezenti pe aceasta lume in diferite triburi (m-as incumeta sa spun ca cele din top5)
De ce un trib care nu mai exista?
Pentru ca a fost tribul care a ajutat la formarea si dezvoltarea jucatorilor inca activi pe aceasta lume. Toata lumea stie ca cel mai greu e la inceput,cand jucatorii nu se cunosc intre ei si orgoliile sunt mari. Respectul pe care ni l-am castigat fiecare in acest trib il purtam si astazi cu noi,astfel ca ne cerem scuze cand ne atacam fostii colegi care intre timp ne-au devenit dusmani.

Propunerea 2: Heroic Virtue
Dupa umila mea parere cel mai bun trib al anului 2013 este fara doar si poate, Heroic Virtue.
Motive:
1. Este tribul meu.
2. A fost pe primul loc, si pentru a-l detrona s-a format alianta dintre urmaritoare.
3. Desi are razboaie cu primele doua clasate in acest moment, HV se descurca onorabil, ba chiar reuseste sa impinga granita in anumite zone.
Multumesc frumos.

Votez tot pt H.V, fiindca in ciuda tuturor aliantelor care s-au format impotriva acestui trib si in ciuda tuturor "chestiilor" pe care dragii lor adversari le-au aruncat sau le-au facut, sunt pe harta, se descurca onorabil si sper ca tot ei sa castige lumea :D

Heroic Virtue

De ce H.V? Dupa cum se poate observa si in statistici, are cel mai bun atac si cea mai buna aparare. E peste celelalte triburi cu aproximativ 100.000.000 la OD.
In al doilea rand as preciza atmosfera de pe conferinta/forum care e agreabila, placuta, colegi care se ajuta neconditionat.

tribul H.V.
Avem razboaie cu primele 2 triburi de pe lume si suntem in continuare in top 3
Avem:
Agresor- 1 Heroic Virtue 254,85 Mil.
Aparator-1 Heroic Virtue 269,63 Mil.

Si mai avem si cei multi jucatori cu caractere deosebite :) :p

Tribul H.V
Pentru ca le Rupe Fashu celor din RUN! :D

Propunerea 3 : Time
Daca fiecare isi voteaza tribul, noi de ce nu am face-o?
Asa ca..TIME
Multi ne contesta ca am jucat cu harta albastra,ca blablabla.Pana in acest moment, noi ne-am atins scopul:
1 Time 73.712.509 85.591.003 57 1.501.597 8903 9.614
1 It is just a matter of time... 237,04 Mil.


Si se pare ca...It is just a matter of time..

Time. Harta si clasamentul spun destul ca argumente.


TIME, argumentele sunt mentionate de ai mei colegi mai sus.
Si din moment ce TIME-ul este in top, din toate punctele de vedere, de aici rezulta ca este un trib cu membrii uniti si o conducere apta, principalele caracteristici ale acestui joc:)

T enacitate.
I nteligenta.
M eticulozitate.
E ntuziasm.

Un trib cu o conducere implicata, dedicata, nu are cum sa nu aduca rezultate, rezumandu-se totul in munca de echipa si comunicare!

votez tot cu tribul meu,adică TIME,dar argumentez cu faptul că a ştiut să ajungă sus şi datorită diplomaţiei excelentă ce trebuie apreciată pentru modul cum a fost gândită şi pusă în aplicare.poate dacă şi alte triburi nu s-ar fi bătut cu pumnii în piept că tribul lor e zmeu şi ar fi gândit acest aspect al diplomaţiei în acest joc,poate clasamentul ar fi fost altul după 6 luni de la deschidere.

Time categoric....dintr-o conducere implicata pana in cel mai mic detaliu si jucatori care dau 120% nu poate iesi decat ceva frumos..ca urmare,priviti clasamentul:)

Categoric TIME

Argumente ..hmm sant cu sutele o parte din ele au fost deja postate eu duar unul o sa subliniez...jucatori cu experienta activi 24/24!!!!

Atunci cand se lasa Trfik.
Atunci cand ma las si eu, mai sperati mult sa dam stergere? cred ca s-au dus vremurile acelea, vrabia malai viseaza.

Time, Tribul anului 2013.

Eram tentat initial sa scriu Gods, dar m-am oprit la timp, desi ca longevitate, nucleu de jucatori si inamici invinsi erau capitole predominante.

De ce Time?

Inca de cand am inceput sa joc pe lumea asta, majoritatea triburilor de pe harta erau/aveau (in) conflicte, Time era singurul trib care nu avea nici un conflict. Pe extern in mod special erau unii sau altii care aratau cu degetul trib de noobi, interne, barbare, nu stiu sa atace, tot tacamul. Inca de pe atunci ceva nu era in regula, aveam un 'feeling':) si totodata eram de acord cu politica lor, este inceputul lumii interne, barbare de ce sa toci trupe si resurse aiurea, o sa fie destul timp pentru asta cand va fi cazul, nu trebuie sa te bati ca orbul in stanga si in dreapta ci trebuie sa o faci atunci cand obtii maxim de efect si plapuma iti permite.

Time a jucat inteligent, si-a respectat diplomatia pana in panzele albe care din punctul meu de vedere este cel mai important aspect pe triburile, a pastrat relatii deschise cu harta si era la curent cu ce se intampla mai prin toate zonele. Momentul apogeu al time-ului a fost in viziunea mea fuziunea cu wall, jucatorii buni activi s-au unit cu jucatori la fel de buni cu experienta de pe alte lumi per ansamblu imbunatatindu-se calitativ tribul, de atunci incepand sa avanseze constant si sigur. Au venit si ultimii 'zei', noi le cam tragem in jos statistica dar sunt pe aici baieti si fete valabile asa ca nu ii deranjeaza:))

In fine, sunt destule argumente pro care se pot vedea cu ochiul liber, daca ai minim un neuron si esti obiectiv.

Ma bucur ca fac parte din acest trib si conjunctura a fost de asa natura. Pentru noi, vechii membri gods ramasesera la un moment dat 2 variante: sa luptam (dar dupa o luna nedormita, munca, viata personala devenise un stres si calvar), sa dam stergere (varianta usoara, dar cred ca am fost noi prea incapatanati tocmai pentru ca am ciocnit berbeci pe alte lumi:)); a aparut varianta 3, oportunitatea de a juca alaturi de time.

Ma bucur ca fac parte din acest colectiv, imi place atmosfera, ca ai cu cine discuta si te poti baza pe colegi. Time.

Salutari danasav88! din cate imi amintesc ai jucat o perioada pe 23 pana ai/ati facut fuziunea/recrutarea cu/de catre woc si pe urma te-ai lasat de joc.

Propunerea 4 : Run
Buna seara, categoric run! nobili ca ei nu trimite nimeni, au jucatorul de pe locul 1 , sunt sigur ca este unul din fortele acestei lumi. Nu este nevoie sa mai pun statistici sau ceva de genul, stim toti ca a venit unul din run pe granita cu marvel si tribul a dat stergere cont , dupa acel jucator s-a mutat langa hv si a recuperat 15 sate din cele 80 luate de hv.

In concluzie RUN-ul este cea mai forta pe L34.

Dati-mi un R , dati-mi un U , dati-mi un N , dati-mi un ! , RUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN!.(pentru ca suntem buni la asta)

Run!
Argumente sunt destule, in primul rand sunt in acest trib, dupa: jucatorii 1 si 2 ai acestei lumi sunt in Run!...Avem o granita destul de mare si ne descurcam. Mai sunt multe de spus, dar ma limitez la atat!:)

Cel mai bun sa castige!:p

Categoric Run!. Este un trib bine organizat care domina L34.

Votul meu merge la tribul Run! Clasamentul spune totul. :)

Categoric Run! pentru ca nu e un trib de "fete" ca H.V-UL:)))

Run! Pt ca e cea mai puternica si inchegata familie

Acu aveti tot podiumul, asa ca aveti si votul meu...

Propunerea 5 : Gods
Raman la Gods,tinand cont de istoria scurta acestei lumi si in ultimul rand faptului ca nu poti alege primele triburi din pomentul asta iar trecutul sa fie uitat,tinand cont ca unele triburi n-au jucat triburile iar altele au schimbat diplomatia de la o saptamanala alta plus recrutari ,intelegeri si alte alte nebuni,

bine spus de cossu!!!

propunerea 6 : Styx
Votez styx pentru ca mereu mi-am dorit sa joc pe aceiasi lume unde joaca idolul meu Gromka, sunt implinit pentru ca am putut afla foarte multe despre acest joc de la Gromka in ultimele luni, in special ce pot face cu apararea cand colegii sunt atacati . Cred ca este unul dintre cei mai buni jucatori ai lumii 34, poate al doilea, primul fiind COCO . Styx cand se apara dusmanul plange, Styx cand ataca dusmanul plange, multi au dat stergere cont in urma atacurilor lor.
Are o pozitie pe harta nemaipomenita, toate datorita conducerii, tin sa le multumesc pentru acest lucru. FORTZA STYX!!
Am uitat sa mentionez ca gromka nu este doar un simplu dusman pentru mine, ii port mult respect , de aceea l-am trecut si in lista mea de pretenasi.Mai am si alti pretenasi dar l-am lasat doar pe gromka in lista.. pentru ca din cate am auzit este gelos si se manifesta foarte nasol, asa ca nu vreau sa ranesc pe nimeni.

http://www.youtube.com/watch?v=5MkK-gYWPYw
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser4133

Va rog sa va argumentati propunerile, nu doar sa scrieti numele unui trib. Fara suparare, dar ce nu e argumentat nu e luat in considerare ca vot.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus