Tribul NiMiC si Legendele sale

  • Autor subiect DeletedUser44048
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser44048

Alt stelemist... Dai si o limba acolo ... Poate iti trece :)).
Auzi trebuie sa ma bag sup pamant daca un om ca el... dar un mare caracter un mare om .... poti sal compari cu o frimitura... dar e mare!
Daia il intrebi ce faci si nu raspunde :)) E suparat ca aia micii... ma lasi ma cu oameni de peste 30 de ani de traiesc in triburile.
 

DeletedUser42349

Sincer tema asta chiar nu isi are rostul, esti de acord demy nu ? da voie unui moderator sa o stearga..
 

YMarchy

Nu prea inteleg situatia si nu vreau sa o inteleg avand in vedere ca un om ca Imperatore mai rar gasesti intr-un mediu real sa nu vorbim de cel virtual ! Omul ala nu iti poate gresii nici macar cu un cuvant iar daca ii greseste cineva avand in vedere ce respect deosebit are trebuie sa te bagi in pamant si sa te ascunzi !

Am zis aka Mahan :))
Intradevar, imperatore este un baiat de nota 10 :)....
 

Frizeru din Peru

Da m-am plictisit... nu am vrut sa dau chiar din casa :)).
Daca as spune pe aici cum se cuceresc sate in trib-ul ala a-ti spune ca adimir e mic copil ^^.

Pe-asta ai scos-o din "Putul Gandirii" ?! Pai ori spui, ori nu ne mai spui ca spui.Spune dreacu ce stii sa vedem si noi daca merita atentie sau nu. Ia, cum se cuceresc satele in tribul ala? Fac carnagiu cu barbarii?????
 

DeletedUser38225

E plina lumea de jucatori nemultumiti si "trasi pe sfoara" , marea majoritate se enerveaza si se multumesc cu niste injuraturi. De ce vrei tu sa fii mai special si sa ne spui ceva neinteresant ?
Acest forum presupune discutarea unor teme, la propunerea fiecaruia. tu nu propui o tema, doar prezinti un punct de vedere si vrei atentie, daca ar fi dupa mine, ai avea contul de extern blocat permanent, pt astfel de ineptii. Ce ar fi daca ne-am apuca toti sa povestim nimicuri pe forum, fiecare cu topicul nou deschis. unu ca si-a schimbat masina, altul ca nevasta il insala, altu ca are ascunzatoarea la 10 pe toate satele si tot asa.. unde am ajunge? Ai topicul de discutii libere, posteaza acolo.

Iti repet si nu din rautate, din simpla si pura colegialitate de forum: nimeni nu e interesat de povestea ta.

Rog insistent un admin sa inchida acest topic lipsit de sens si noima.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.