Tribul ~!Tk!~ recruteaza!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Pentru invitatii contactai CoZuLiNoO pe triburile sau postati in acest topic.Multumesc anticipat!:D:

DeletedUser24393

Nu va vad bine,va dau putin,cam pana cand apar nobilii in zona voastra...

Adica in o luna va vad morti...

DeletedUser25649

ce,vrei sa te minta?

Ok,veti rezista pana la final si veti fi nr.1
Tine cont ca am mintit...
Oricum bafta!

Oamenii sunt realisti defel,daca iti place sa fi mintit....

DeletedUser

nici eu nu va vad pre bine intemetorul are 1000 si ceva de puncte sunt jucatori pe langa voi cu peste 3 mii de puncte ...parerea mea este ca nu aveti nici un viitor....nu mio lua in nume de rau .. iao ca pe un sfat

DeletedUser17308

re

dar trebuie sa ai 50mii pcte sa fii intemeietor? doamne ce conceptie de noob ai no coment

DeletedUser

poate omul de-aia nu a crescut satul...avand jucatori asa de mari pe langa el s-a axat pe trupe...dar de acum pentru unii nu conteaza ca ai trupe atata timp cat nu ai puncte...nOObs;)

DeletedUser

poate omul de-aia nu a crescut satul...avand jucatori asa de mari pe langa el s-a axat pe trupe...dar de acum pentru unii nu conteaza ca ai trupe atata timp cat nu ai puncte...nOObs;)

Nu e neaparat asta ideea
Un conducator bun nu trebuie sa fie neaparat un jucator cu multe puncte...Daca stie a organiza echipe,coordona atacuri,daca are darul convingerii,poate sa conduca un trib si la 116 pct

DeletedUser

dap...dar ca altii sa te asculte si sa ai o anumita autoritate trebuie sa ai si experienta si daca tu ai 116 pcte nu cred ca iti va lua in seama cineva sfaturile sau parerile.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus