DeletedUser2697
Macle
ce yo :d fi atent
ce yo :d fi atent
ba cap eu pe alte lumi am alte conturi pe lumea 2 am al3csandr0 pe 1 gicuta pe 3 macle si pe clasica tot macle deci taci din gura dami mesaj si iti raspund. Doamne oameni astea is distrusi rau ..
Consider mamut (si prin urmare prea plin plin de n00bi si inactivi ca sa-mi fac griji prea mari atacandu-i) orice trib cu peste 150 de membri. Voi aveti peste 400.
de ce nu iti vezi de treaba ta..........iar celor care au copiat cu nesimtire ar trebui sa le fie rusine
........ce legion of death sunteti voi?sunteti niste noobi care vor sa foloseasca un nume pt a atrage jucatori
![]()
Daca ai fi avut bunavointa de a te uita la descrierea tribului, ai fi vazut ca nu eu sunt INTEMEIETORUL tribului.
pai atunci nu mai vorbi cu mine pt ca eu ma adresam intemeietorului......dar vad ca tu te bagi p aici
Of Of OF...valiusho...cu amemnintarile nu schimbi nimic...chiar ma faci sa nu schimb numele sa te oftici oleak mai mult...imaginea nu o sa ramana insa trb sa gasesc un fundal misto pe care sa scriu Legion Of Death.asteptam sa vedem ce zice si flamer![]()
daca va certati la ce ajungeti...omuli nu ii puteti face nimika pt ca a avut o idee inspirata de a folosi numele tribului vostru de pe l1...si daca stai si va ganditi bine pana la urma este doar un joc...deci nu imi ramane decat sa va zic bafta la toti...
Of Of OF...valiusho...cu amemnintarile nu schimbi nimic...chiar ma faci sa nu schimb numele sa te oftici oleak mai mult...imaginea nu o sa ramana insa trb sa gasesc un fundal misto pe care sa scriu Legion Of Death.asteptam sa vedem ce zice si flamer![]()