Triburi copiate!

• Autor subiect DeletedUser3192
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser16856

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

In semnatura ta numele e Acting Right with Honor.Acolo e Archlord Revenge.Ar trebui sa fie AR oricum.Dar ARH apare mereu sub forma arhangels,arhangelii bla bla bla.

Deci nu consider ca e un trib plagiat.

DeletedUser

Însuşiri
Numele tribului: Archlord Revenge
Prescurtare: ~ARH~
Număr de membri: 66
Punctajul celor mai buni 40 jucători: 86.307.157
Punctaj total: 89.218.141
Punctaj mediu: 1.351.790
Loc: 9
Inamici învinşi: 216.760.470 (12.)

Asta e pe L2...

Mai gandeste-te...

DeletedUser

Cam greu de facut asa ceva , ar trebui sa se creeze ceva prin care doar intemeietori de pe lumile anterioare sa poata da viata tribului si pe o lume noua .

DeletedUser

FAQ

» Frequently asked questions

Membri
Porecla Loc Puncte Sate

*zgubeka* 1 110 1
*dudeka* 2 102 1
*andeka* 3 97 1
*mineka* 4 97 1
Profil nementionat 5 52 1

DeletedUser32745

In loc sa va simteti bine, voi faceti gargara ca va ia un nume... de parca datorita numelui ati reusit sa faceti ceva.

DeletedUser32745

Ce reputatie sa strice? Mergi pe strada cu tricou: "Sunt intemeietorul tribului X" si lumea incepe sa aplaude?
Din moment ce majoritatea jucatorilor se stiu intre ei, iti dai usor seama cand cineva se foloseste de acel nume, in speranta ca va fi si el zeu pe o lume.

DeletedUser

Ce reputatie sa strice? Mergi pe strada cu tricou: "Sunt intemeietorul tribului X" si lumea incepe sa aplaude?
Da binenteles! Daca nu ti se intampla prea frecvent nu inseamna ca nu-i asa! :p

Si nu numai ca te aplauda, dar scandeaza numele tau, mai ceva ca la stadion. Apoi iti compun si ode, iti dau flori, etc. E sentiment frumos, oricum.

Din moment ce majoritatea jucatorilor se stiu intre ei, iti dai usor seama cand cineva se foloseste de acel nume, in speranta ca va fi si el zeu pe o lume.

Care majoritatea jucatorilor se stiu intre ei? Adica cum?

A... si cum nu-ti strica reputatia?

Sa zicem ca fac tribul InnoGays, prescurtat IG pe L1... daca pe L2, 3, 4, 5, ,6 ,7 ,8 ,9 10... 25 sunt plagiat pentru marele succes de pe L1, toti isi vor aminti de cei de pe toate lumile inafara de 1. Si uite asa mi se strica reputatia si lumea incepe sa arunce cu rosii in ine pe strada!

DeletedUser32745

Ma refer la faptul ca, cei pasionati de joc intra pe multe lumi, cunosc alti oameni... si daca pe o lume vad un trib care face treaba si pe urmatoarele sunt vai mama lor, isi dau seama ca sunt altii.

DeletedUser

Lethal
Însuşiri
Numele tribului: Lethal
Prescurtare: Lethal
Număr de membri: 10
Punctajul celor mai buni 40 jucători: 397
Punctaj total: 397
Punctaj mediu: 39
Loc: 46
Membri

Descriere
Lethal a fost înfiinţat de către 88reasonstokill. Dacă ai întrebări adresează-te 88reasonstokill.
Textul acesta poate fi modificat de către diplomaţii tribului.

au aparut si fanii lui Lethal :)))... desi intemeitorul pare a fi fan declarat al tribului 88 :)))...

Tribul a fost ideea unor colegi care au spus ca au fost membrii ai acelui trib. Nu a fost alegerea mea numele. Iar ca l-am intemeiat eu se datoreaza faptului ca eu am inceput mai devreme. Multumesc pentru atentie!

DeletedUser

Da daaaaaaa!!!Sigur...Absolut!

Vezi-ti de plagiatura ta si lasa-ne pe noi.

DeletedUser

:)) as vrea si eu sa joc pe lumea 25 :D dar am timp numai pentru lumea 20 :((

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus