Triburi de urmarit

DeletedUser43947

Unde dai si unde crapa, eu zic ca varu a acuzat primul de ruptul targului, el intelege ca l-am acuzat eu pe varu ca rupe targu' :))))
Imi place ca te-ai enervat foarte repede, de la cateva glumite :D

DeletedUser47559

Si daca e rank 1 la farm asta nu inseamna ca nu poate rupe si pp-urile:)))
Cei care si farmeaza si baga pp-uri si sunt in top bravo lor
Mai nasol e cand esti in top si bagi doar pp,de fapt,nasol pt tine:))

DeletedUser10188

Se numeste tactica MasterCard.
mccard-professional-with-chip.jpg

Vorbeste ciob de oala sparta. :D

Ca parca tu n-ai bagat pp-uri. Eu stergeam poza si contul de extern cu o astfel de afirmatie. :)

Cat despre impartitul trupelor. Eu am trimis 1 nobil + 1 spion si am luat satul sau nu. Care e problema? E vreo regula cu ce sa trimit? Extraordinar! Zise "mastercardul invidios"(pot sa-ti zic asa, nu? :D ca doar il folosesti si tu :D )

DeletedUser20252

Maestre, schimbă dioptriile. Nu noi am inceput cu ruptul targului, "varul" tau a inceput :D
„Când ai tăi jucători fac la rândul lor același lucru”, știu că ai vrut să pari puțin mai intelectual alegându-ți cuvintele, dar hai să nu ne murdărim la guriță cu limba română.
P.S. tot voi ați început cu promovarea exprimării stricte a Academiei Române. Noi suntem „karma”.

Ce gresit in a spune "la randul lor"? Hai uimeste-ma ca sunt curios.
Si nu inteleg de ce aduci in discutie felul de exprimare,altceva mai bun nu ai gasit de care sa te legi?

Cam trist.

DeletedUser20252

E o greseala pe care oricine o poate face.
Ideea a inteles-o,nu inteleg de ce trebuie sa scoti in evidenta o simpla greseala facuta in repezeala. Altceva mai bun de discutat nu are?

Hai sa stam cu totii sa ne corectam greselile,sa vedem unde ajungem.

DeletedUser46527

Cat despre impartitul trupelor. Eu am trimis 1 nobil + 1 spion si am luat satul sau nu. Care e problema? E vreo regula cu ce sa trimit? Extraordinar!

Acum am inteles de ce va merge asa bine in a inobila echipa Green...in loc sa invatati ceva si sa ne ascultati sfaturile voi faceti figuri ...

DeletedUser30525

Daca-mi imprumutati voi master cardul o scot, daca nu raman pe jocul clasic(de care voi habar n-aveti :D )

Ei nu chiar asa
Unii din noi stim
Si nu ai nevoie de card ca sa strangi puncte premium acum
Trebuie doar sa fii activ si un pic atent la ce iti ofera jocul
Multi din jucatori nu baga un ban in joc si totusi au pp pentru a cumpara resurse si pentru a activa cont premium, manager etc.
Cat despre jocul clasic intr-adevar e o placere sa joci asa
Dar curand o sa fie doar unii "dinozauri" care o sa il joace ca pe vremuri
Asa ca sa lasam vrajeala ca cei care folosesc pp nu stiu sa joace sau invers
Poate unii au stat si au farmat pe inceputuri de lumi doar pt a strange pp sa poata juca o lume pana la capat si sa le ofere un start cat mai bun. Unii poate sunt noobi si altceva nu stiu decat sa cumpere resurse.
Adevarul e ca intotdeauna pe la mijloc dar asa suntem noi, incercam sa il tragem cu forta spre noi in functie de care parte ne convine.

Cu respect.

DeletedUser10188

Ei nu chiar asa
Unii din noi stim
Si nu ai nevoie de card ca sa strangi puncte premium acum
Trebuie doar sa fii activ si un pic atent la ce iti ofera jocul
Multi din jucatori nu baga un ban in joc si totusi au pp pentru a cumpara resurse si pentru a activa cont premium, manager etc.
Cat despre jocul clasic intr-adevar e o placere sa joci asa
Dar curand o sa fie doar unii "dinozauri" care o sa il joace ca pe vremuri
Asa ca sa lasam vrajeala ca cei care folosesc pp nu stiu sa joace sau invers
Poate unii au stat si au farmat pe inceputuri de lumi doar pt a strange pp sa poata juca o lume pana la capat si sa le ofere un start cat mai bun. Unii poate sunt noobi si altceva nu stiu decat sa cumpere resurse.
Adevarul e ca intotdeauna pe la mijloc dar asa suntem noi, incercam sa il tragem cu forta spre noi in functie de care parte ne convine.

Cu respect.

Bine zici, nu te contrazic, dar cati sunt care strang pp-uri pe o lume sa consume pe alta? Nu foarte multi. Iar din lista cu cei ce folosesc pp-uri, daca ar fi sa ii scoatem doar pe cei ce stiu sa joace, cred ca s-ar reduce considerabil.
Si o zic pentru ca de la L4 cand am inceput eu pana acum s-au modificat multe intr-adevar, dar cel mai mult s-a modificat calitatea jocului si calitatea jucatorilor. Foarte multi jucatori cu gura mare si slabi de inger, iar lumile sunt din ce in ce mai slabe(din pacate).

Sus