Opa, stai ca domnul "iuli"(cum ii spui tu), nu a avut argumentul si a raspuns colegul.
Bun, permite-mi sa iti mai explic si tie odata ce am simplificat mai sus.
Toata discutia a plecat de la afirmatia colegul tau de pe pagina precedenta, cand a postat poza cu
master card pp - gen noi spargem pp-urile.
Ce vroiam sa ii demonstrez colegului tau, cat si tie(acum) este ca nu poti fi la nivelul lui de joc, nici macar la al tau fara sa rupi pp-urile.
394
Sorin08
green 68.070
Cel mai bun rezultat al tau si ai 2 sate. El are 6 sate si are 141k.
Deci intr-o medie zilnica, tu farmezi 60k si el 130k. Nu poti cu atat farm zilnic sa scoti curtea, trupe, sa iti refaci trupele de le rupi in atac(sau pierzi in aparare), sa bati taleri si sa scoti nobili. Matematica te bate din orice unghi ai privi. Iar atunci, singura posibilitate sa ai 2, respectiv 6 sate la nivelul asta este sa rupi pp-urile.
Pai hopa, ce facem acum? Venim pe forum sa acuzam pe cineva ca rupe pp-urile cand tu la randul tau faci acest lucru? Stii cum este asta...tie iti curge nasul pana in gura(ca sa nu zic ce curge defapt din nas) si razi de "vecinul" de pe harta ca si el are gura plina de acelasi rahat care iti curge si tie in gura....dar nu te uiti in ograda ta?

)) (asta ma amuza pe mine si asta arat cu degetul).
Am specificat si mai sus, sunt jucatori si la noi care folosesc pp-urile, dar noi nu aratam si nu facem misto de acest lucru pe extern(cel putin colegii mei nu fac, eu fac de voi, voi de noi, nah, asta-i viata), dar voi veniti pe extern si aratati acele poze care va caracterizeaza si pe voi!
In momentul de fata, aceea zi in plus sau in minus de care zici tu nu mai conteaza pentru ca se bate cu partea a 2a a afirmatiei tale, si anume:
E aiurea sa dai vina doar pe pp-uri pt ca nu te poti adapta.
Te intreb eu, daca incepem acum o lume formata doar din noi 2, tu intri acum si joci fara a folosi deloc pp-uri, iar eu intru peste 5 zile si folosesc pp-urile, mai au rost cele 5 zile care le-ai avut avans? Pai nu!
Revin, fiecare joaca cum vrea, cu farm, cu pp-uri, dar pastrati topicul, nu radeti de altii ca folosesc pp-uri cand si voi faceti acelasi lucru.(in special colegul tau). Si da, intr-o lupta eu vs colegul tau 90% din cazuri teoretic ar trebui sa ma bata la nivelul asta de joc.
Sper ca mi-ai inteles ideea, o zi buna

(daca nu ai nici tu vreun raspuns, astept alt coleg sa vina cu vreo "bomba" pe aici, vreun atac la persoana, etc...ceea ce face romanul cand n-are replica)