DeletedUser46527
Eu te-am intrebat doar daca fugi pe undeva de ma grabesti cu aceea curte, pe care n-am niciun interes sa o scot acum
Dar cum am vazut si stabilit deja ca nu poti venit cu argumente plauzibile, iti permit sa-mi raspunzi si cu poze, gif-uri, filmulete, semne si orice alte metode medievale de raspuns
Si ca sa nu zici ca sunt rau si nu-ti dau iar de gandire, iti raspund si la poza cu clasamentul. Acel clasament este irelevant. Asa cum ii spuneam si colegului meu, alex02dsa, organizatele si clasamentele sunt irelevant in acest moment al jocului. Momentan sunt 2 tipuri de jucator pe harta. Mai exact, am sa simplific si personalizez, eu si tu. Eu sunt jucatorul clasic, care joaca clasic, farmeaza(cat poate, cat prinde) si care cresc satul clasic(acum recunosc ca poate sparg niste pp-uri, dar nu mai mult de 500-1000). Tu esti jucatorul "nou" care creste satul in 2 saptamani si in 3 mai are inca 4 sate. Dar il cresti cu pp-uri(la cele 500-1000 ale mele, mai adaugam vreo 2-3 "0"-uri in coada la tine). Bun, si revenim, si acum este batalia eu vs tu. Una inegala in momentul de fata si automat aceasta batalie se reflecta in clasament si in organizate. Vorbim de 2-3 jucatori care folosesc pp-uri la noi vs 20-30 jucatori care folosesc pp-uri la voi. Este clar ca veti invinge in 90% din cazuri. Dar asta acum, cat inca va avantajeaza pp-urile, in momentul in care jucatorii de genul meu vor creste, lucrurile vor fi altfel, vor fi de la egal la egal, iar in acel moment te-as ruga sa mai pui niste poze, sa vedem acele "diferente" de clasament.
PS: Sa nu intelegi mot-a-mo ce am scris sau sa scoti din context ce-ti convine. Nu am specificat ca va vom invinge, am specificat ca pe harta se va discuta de la egal la egal. Momentan se discuta de la 2-3 jucatori zig-zag vs 1 trib green(si daca ne uitam totusi in statistici, nu's asa mari diferentele)
Haidi spor la farm, ca nu cred ca-ti mai raspund ca sigur vi cu vreo baliverna de raspuns, ca pana acum n-ai fost capabil de argumente solide si plauzibile si sigur nu vei scoate ceva din tine nici acum
PS2: Verificand acum statisticile din joc, imi sustin argumentul de mai sus:
TU, jucator cu 6 sate, ai farmat cel mai mult:
121iulian mafia
green 141.044![]()
EU, jucator cu 1 sat, am farmat cel mai mult:
317n00bSt3R
Zig!?! 79.527![]()
Pai scuza-ma, dar n-ar fi trebuit sa ai de 6 ori farmul meu?Sau n-ai nevoie ca mergi pe pp-uri angro?
)
Acest joc Triburile este un joc de echipa in primul rand si asta ar trebui sa sti, tu marele "jucator clasic" ,asa ca este suficient sa scot un nobil ,daca faci parte dintr-un trib unit in cateva ore deja ai 2 sate deci degeaba imi spui ca atunci cand vei creste ,lucrurile vor sta altfel pentru ca si eu cresc in timpul acesta (te asigur ca fara zeci de mi de pp) si rezultatul va fi acelasi , tot inegal o sa te plangi ca este batalia . Iar despre faptul ca in Green jucatorii se dezvolta mult mai repede am sa iti spun doar ca nu trebuie sa porti pica daca tu nu reusesti sa evoluezi si sa te adaptezi la nivelul jocului din momentul actual , trebuie doar sa colaborezi cu colegii tai din jur si te asigur ca te vei dezvolta si tu mult mai repede.
Si in legatura cu farmul meu , eu sunt multumit momentan nu imi permite timpul pentru a face o performanta mai mare .
Ce vreau eu sa reti e doar cuvantul cheie pentru o dezvoltare mai rapida si mai eficienta , Lucru in echipa !