Sorin08
Game Suport
- Scor reacție
- 16
Ca sa nu mai zic de atacurile trecute pe neatache cand ati aparat cu zid 0 sau ceva de genul...de ati pierdut in jur de 2 ferme...

Ca sa nu mai zic de atacurile trecute pe neatache cand ati aparat cu zid 0 sau ceva de genul...de ati pierdut in jur de 2 ferme...
Reiterez, nu mai infundati closetul)))
Noobster, prietene...nu mai vorbi sa te afli in treabainteleg ca-ti place aici cu noi pe extern, dar creste CN-ul ala odata. Nu o mai arde cu noi ca astepti sa-ti crestem satele, tu momentan stai la caldurica si d-aia iti permiti sa fii tare in gura. Asteptam sa radiezi cu tupeu din prima linie.
Tschuss
P.S.Numai unu care are in componenta numelui calitatea de n00b, poate crede ca se darama un nivel de zid cu berbecii aia))
*palmface* eu zic sa o lasi mai moaleasa este, eu ma fac de ras cu voi ppnari, care nu recunoasteti
cred ce vreau, ca era 0, ca era 20, cert este ca ati spart trupe acolo, acum si atunci si pe viitor veti mai sparge, iar alea vi le refaceti din pp-uri, ca resurse aveti doar 2-3 care stiti sa si farmati, restul dati din cioc si cam atat.
Uite aici, sat luat de 1-2 zile:
Apărător:
iulian mafia
Ţel(direcţie): {006} Assasin (436|528) K54
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Număr: 48 33 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Pierderi: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Are 100/100 dar ce are....si din trupele astea scoateti voi 1 ferma sau trupe sa tineti zidul la 20....hai la plimbare si mintiti in alta parte....si imprumutati omul cu niste pp-uri sa bage in satuletul asta ca-i sarac rau.
Va las singurei ca nu vreau sa ma mai fac de "ras" aici cu voi, maretii si zeii jocului triburile.ro![]()
Are 100/100 dar ce are....si din trupele astea scoateti voi 1 ferma sau trupe sa tineti zidul la 20....hai la plimbare si mintiti in alta parte....si imprumutati omul cu niste pp-uri sa bage in satuletul asta ca-i sarac rau.
iar esti cocosel? te invat sa farmezi? zi-mi, ca dau sfaturi gratis noobilor ca tineMa copile ai avut azi vacanta? este foarte trist sa stai 24/24 pe un forum si sa comentezi fara rost ...vad ca am ramas in memoria ta , ceea ce ma bucura ca totusi nu esti asa de redus sa uiti persoanele ce o sa te trimita la margine acolo la clasicii tai ...baietel tu nu esti in stare sa scoti curtea dupa o luna + ,tu crezi ca ai ceva sanse sa imi iei ceva sat? fie el si cu 100/100 .... uite promit sa nu ne mai mobilizam asa tare cand atacati iar in Zig Zag sa vedeti macar zidul sa nu traiti cu impresii false
v-ati blocat in curte vaddaca ma invata unu care inca nu are curte mai bine lasa ...)
cu asta va incalziti voi?de cine iti bati tu joc ?
Asa este, mersi ca-mi recunosti superioritatea(cel putin peste voi):O
tu nu ai reinventat numai jocul... ci si limba romana!)))))
ExpediatPune mana pe carte copile ca nici la spiru nu treci. Crezi ca e cu ppuri si acolo? Daca esti pamant te scot cu picioare in tiriscuta si cei de la spiru.