Triburi de urmarit

Sorin08

Game Suport
Scor reacție
16
Ca sa nu mai zic de atacurile trecute pe neatache cand ati aparat cu zid 0 sau ceva de genul...de ati pierdut in jur de 2 ferme...

giphy.gif

DeletedUser10188

Reiterez, nu mai infundati closetul :))))
Noobster, prietene...nu mai vorbi sa te afli in treaba :D inteleg ca-ti place aici cu noi pe extern, dar creste CN-ul ala odata. Nu o mai arde cu noi ca astepti sa-ti crestem satele, tu momentan stai la caldurica si d-aia iti permiti sa fii tare in gura. Asteptam sa radiezi cu tupeu din prima linie.
Tschuss
P.S.Numai unu care are in componenta numelui calitatea de n00b, poate crede ca se darama un nivel de zid cu berbecii aia :)))

Pai no, mai creste satele si dupa scot si eu CN-ul.

Daca tu crezi ca vorbesc ca's la caldurica si sa ma aflu in treaba, intreaba-ti colegii aia buni si aliatii care i-am scos de pe L47 ce n00b sunt, ca si ei erau tari in gura asa ca tine, asta m-a amuzat atunci, asta ma amuza si acum :D

DeletedUser47255

asa este, eu ma fac de ras cu voi ppnari, care nu recunoasteti :D

cred ce vreau, ca era 0, ca era 20, cert este ca ati spart trupe acolo, acum si atunci si pe viitor veti mai sparge, iar alea vi le refaceti din pp-uri, ca resurse aveti doar 2-3 care stiti sa si farmati, restul dati din cioc si cam atat.

Uite aici, sat luat de 1-2 zile:

Apărător:

iulian mafia
Ţel(direcţie): {006} Assasin (436|528) K54

Număr: 48 33 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Pierderi: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Are 100/100 dar ce are....si din trupele astea scoateti voi 1 ferma sau trupe sa tineti zidul la 20....hai la plimbare si mintiti in alta parte....si imprumutati omul cu niste pp-uri sa bage in satuletul asta ca-i sarac rau.

Va las singurei ca nu vreau sa ma mai fac de "ras" aici cu voi, maretii si zeii jocului triburile.ro :D
*palmface* eu zic sa o lasi mai moale:)

DeletedUser46527

Are 100/100 dar ce are....si din trupele astea scoateti voi 1 ferma sau trupe sa tineti zidul la 20....hai la plimbare si mintiti in alta parte....si imprumutati omul cu niste pp-uri sa bage in satuletul asta ca-i sarac rau.

Este foarte trist sa stai 24/24 pe un forum si sa comentezi fara rost ...vad ca am ramas in memoria ta , ceea ce ma bucura ca totusi nu esti asa de redus sa uiti persoanele ce o sa te trimita la margine acolo la clasicii tai ...baietel tu nu esti in stare sa scoti curtea dupa o luna + ,tu crezi ca ai ceva sanse sa imi iei ceva sat? fie el si cu 100/100 .... uite promit sa nu ne mai mobilizam asa tare cand atacati iar in Zig Zag sa vedeti macar zidul sa nu traiti cu impresii false

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser10188

Ma copile ai avut azi vacanta? este foarte trist sa stai 24/24 pe un forum si sa comentezi fara rost ...vad ca am ramas in memoria ta , ceea ce ma bucura ca totusi nu esti asa de redus sa uiti persoanele ce o sa te trimita la margine acolo la clasicii tai ...baietel tu nu esti in stare sa scoti curtea dupa o luna + ,tu crezi ca ai ceva sanse sa imi iei ceva sat? fie el si cu 100/100 .... uite promit sa nu ne mai mobilizam asa tare cand atacati iar in Zig Zag sa vedeti macar zidul sa nu traiti cu impresii false
iar esti cocosel? te invat sa farmezi? zi-mi, ca dau sfaturi gratis noobilor ca tine :D

DeletedUser10188

daca ma invata unu care inca nu are curte mai bine lasa ... :))
v-ati blocat in curte vad :)))...ca pana una alta, sunt cu farmul peste tine probabil :D

e bine ca va stiti limitele :)))

aia e, daca mai mult nu puteti, n-am sa va cer mai mult, sa nu va incingeti de la atat gandit :D

DeletedUser46527

omule esti penibil ...:)) incerci sa te afirmi aici pe extern spunand cat de mult farmeaza unu si altu cate pp am cheltuit noi ..dar tu pana la urma esti tot un nimic

DeletedUser10188

Extraordinar, zi zau cu limba scoasa si te cred :D

Eu n-am de ce sa ma afirm, n-am pentru ce sa ma afirm, cine ma cunoaste stie cine sunt si de ce's capabil, aici pe extern imi place doar sa fac misto de voi astia mici cu pp-uri la gura ;)

DeletedUser10188

de cine iti bati tu joc ?
cu asta va incalziti voi?

vai, chiar sunteti patetici inseamna daca chiar recurgeti la jigniri cand n-aveti argumente :))

hai ca nu ma mai cobor la nivelul vostru, nu de alta dar ma murdaresc

Ultima editare de un moderator:

rmazizou

member
Scor reacție
0
Bag de seama ca nu ai fost prieten foarte bun cu limba si literatura romana. Patetic nu e ceea ce crezi tu. Ia un dex si vezi ce inseamna. Probabil suntem putin patetici.

PS: sa inveti limba si literatura romana nu ai nevoie de ppuri, e gratis.

DeletedUser47255

PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoționează, impresionează, înduioșează; plin de emfază, de afectare. 2. (Despre nervi) Care inervează mușchii oblici ai ochiului. – Din fr. pathétique, germ. pathetisch.

DeletedUser10188

:))) De asemenea, in literatura populara cand faci pe cineva "patetic" se intelege ca il faci absurd, penibil. (opreste orice om pe strada si intreaba-l ce inseamna "patetic", iar toti va vor raspunde si va vor zice de sensul popular al cuvantului, nu de cel "mot-a-mo")

Daca vreti sa discutam de gramatica, literatura sau orice altceva, nu v-ati gasit omul potrivit sa-l prostiti.

Hai seara buna ca va credeti importanti.

rmazizou

member
Scor reacție
0
Tu esti Eminescu? Analfabetismul functional nu se datoreaza literaturii populare. Daca aveai 112 ani probabil te credeam. Si uite asa ai gasit scuza perfecta pentru cei vreo 70 % care nu au luat Bacalaureatul. Propun sa scoatem literatura populara, poate vedem mai putini cocalari in sesiunea de toamna, sa populeze linistiti litoralul toata vara bucurosi ca "au luat din prima".

DeletedUser10188

Pune mana pe carte copile ca nici la spiru nu treci. Crezi ca e cu ppuri si acolo? Daca esti pamant te scot cu picioare in tiriscuta si cei de la spiru.
Expediat

oct 21, 2016 20:12:32
Lider de piaţă (Bronz - Nivel 2)
market_guru.png

Fă negoţ de 100 ori la târg!

E clar ce folosesc pp-urile :D - cred ca vorbeai de tine :))

Cat despre facultate, o am terminata de mult, stai linistit :) (si nu-i spiru ca a ta)

Lord Catau

member
Scor reacție
1
Nu am mai vazut atata agitatie de ani de zile:)
Cred ca la atatea contre inclusiv pe harta se merita de acum un topic de razboi. Ar fi binevenit.

DeletedUser46681

Razboi :rolleyes: a zis careva razboi? Ascut acum topoarele, schimb potcoavele si ung berbecii cu kerosen.

Sus