Macar de as fi baut. TSS. e fostul xDEx. Era vorba sa ii facem pe TSL academia noastra dar nu imi trebuia asa ceva. Apoi se dorea sa-i recrutam dar nici asta nu am vrut. Dupa ce am plecat val-vartej le-au facut pe ambele. Imi spui si mie unde gresesc?
Cum in TSS au intrat cei cu care am inceput, si prima afirmatia e corecta
Felicitari si spor la joc si fostilor colegi ajunsi prin TSS acum.
Pricepusi?
Nu am vrut sa intru si pe 36, mai ales ca nu am avut timp in prima saptamana, fiind mai mereu pe sitter. Nici macar startul nu l-am apucat
pai, eu ma gandeam ca o sa-i dea drumul pe la 12:30, ca pe L35. si ma logasem cu al tau de pe un telefon ca sa nu avem probleme. si trebuia sa dau doar click pe l36, doar ca L36 a disparut dupa ce i-au dat drumul. si da-i iar log off, log in - mai ai si nume lung
- si colac peste pupaza n-a reusit sa-mi incarce pagina complet ca era un telefon naspa si am luat-o de la capat pe un alt telefon.
)
dar au insistat cativa pana am cedat.
Si am dat drepturi pe ochi frumosi, sa se ocupe careva daca eu n-o sa am timp o vreme. O singura persoana daca mai concediam (dar n-am vrut sa stric o prietenie pentru un joc) si era liniste si pace(o sa-ti trimit ceva pe joc).
Planul era simplu. De dragul vremurilor trecute, o sa jucam iar impreuna ca pe 30, fara diplomatie si fara sa ne pese de sate
.
Pentru ca am facut de 2 ori prostia sa ii trimit ba in Alias pe 31, ba in HDC pe 32 si mi-au reprosat mai apoi ca nu le-a placut deloc, mai ales din cauza diplomatiei incarcate si a conducatorilor tampitei
. "Mai bine ramaneam cum eram pana la ultima lance".
Da nu stii tu de-astea
).
Si gata ca mi-am terminat treaba pe 31. Noapte buna.