Triburi de Viitor

• Autor subiect DeletedUser40969
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

O sa zica numele doar daca e la caldurica, daca nu e la caldura o sa taca si o sa vina cu un motiv " nu vreau sa ma laud ". Is curios si eu care jucator e asa de bine cotat in tribul ala ? :D

DeletedUser

:))

Geax
Member

Adaugă data: 10/28/08
Locaţie: Suceava #186 Astăzi, 16:27:13 Sus
O sa zica numele doar daca e la caldurica, daca nu e la caldura o sa taca si o sa vina cu un motiv " nu vreau sa ma laud ". Is curios si eu care jucator e asa de bine cotat in tribul ala ?

ai perfecta dreptate,teama de a se arata:)...

Ps : uite eu iti spun dinainte cine sunt sa nu zici ca ma ascund :)..sunt drramatism :)

DeletedUser

Bine ca nu joc pe 29 ca ma inobila dracului :D ... deci am scapat tu cred ca nu o sa scapi ::rolleyes:

DeletedUser9858

O sa zica numele doar daca e la caldurica, daca nu e la caldura o sa taca si o sa vina cu un motiv " nu vreau sa ma laud ". Is curios si eu care jucator e asa de bine cotat in tribul ala ? :D

decat sa postezi aberatii uitate direct, si daca tot nu iti convine ca eu postez sub numele asta fa bine si posteazal tu pe al tau intai.

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Uitate putin mai sus, eu nu stiu sa joc triburile sunt incepator. Am fost inobilat pe 29 si nu am mai inceput iar .. :eek:

DeletedUser9858

Uitate putin mai sus, eu nu stiu sa joc triburile sunt incepator. Am fost inobilat pe 29 si nu am mai inceput iar .. :eek:

Da sigur.
Cred ca seamana foarte mult ,cu niste scuze jalnice.:rolleyes:
Stii alea care presupuneai tu "baiatu inteligent" ca o sa le zic eu.

DeletedUser9858

te chinuie talentul rau daca postezi pe aici fara sa joci pe lumea asta

DeletedUser

JAX si SMAILIX VRETI SA AFLATI CAT VALOREAZA VIETILE VOASTRE PE FACEBOOK, IN USD?

DeletedUser32877

probabil se refera la Delicious Sense..

DeletedUser9858

Sa nu se laude cu munca altuia :cool:

Nenea ** ma luad cu tot tribu nu doar cu un jucator:p ,si nu stiam ca trebuie sai cer voie lu unu care nu joaca pe lumea 29:rolleyes:

Si ca sa iti explic incepatorule un singur jucator nu face un trib , si nu face tribul respectiv sa fie de viitor.pentru ca oricat de bun esti ca si jucator pe triburile intodeauna gasesti unu mai bun ca tine ,care poate sa iti ia satele si in momentul cand iti pierzi satele statul de jucator privilegiat dispare imediat

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser32877

ce conteaza daca joaca sau nu pe 29 ?? aici e forum si poate oricine sa isi dea cu parerea.
si voi ca sa fiti un trib de viitor ar trebui mai intai sa demonstrati asta pe joc, nu sa vi si sa te lauzi pe forum.

DeletedUser

Nenea ** ma luad cu tot tribu nu doar cu un jucator:p ,si nu stiam ca trebuie sai cer voie lu unu care nu joaca pe lumea 29:rolleyes:

Si ca sa iti explic incepatorule un singur jucator nu face un trib , si nu face tribul respectiv sa fie de viitor.pentru ca oricat de bun esti ca si jucator pe triburile intodeauna gasesti unu mai bun ca tine ,care poate sa iti ia satele si in momentul cand iti pierzi satele statul de jucator privilegiat dispare imediat

Zi si tu cu ce nume joci sa-mi dau seama cat de pro-player esti tu :D . Cu numele care postezi aici ai si tu 200 de puncte amarate :cool:. Out o sa se duca Out . :rolleyes:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus