Triburi de viitor

  • Autor subiect DeletedUser41742
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser41742

Scoateti banii si pariati :)
Sa vedem care trib e cel mai "cotat"
 

DeletedUser41379

SPECII sunt cei mai buni acuma dupa lume ;) o sa castige sigur daca se tin de treaba de acuma in colo.
 

DeletedUser

Familia are clar prima sansa, doar ca, pe o harta atat de mica, pozitionarea a atator jucatori buni intr-un singur k cred ca a o fost o mica greseala. Farm-ul probabil le merge foarte greu si pentru moment e mai dificil sa ajunga pe primele locuri. Specii au profitat de aspectul asta, mai ales ca au in trib cativa starteri foarte buni... au mai mult spatiu pe harta si au luat deja un mic avans, dar mai tarziu trebuie sa isi gandeasca foarte bine diplomatia ca sa aiba sanse.
 

DeletedUser

Uitandu-ma la jucatorii din triburile de top, momentan as paria doar pe SPECII. Totusi este mult prea devreme pentru astfel de pronosticuri... topul, de fapt toate triburile, sunt foarte instabile. Singurele familii care vor rezista sunt acelea constituite din oameni care s-au adunat cu mult inainte sa se deschida lumea, dar mai ales de oameni care au experienta si stiu cu ce se mananca jocul.

De asemenea Norocul este si el un factor important.
 

DeletedUser39475

Pe jocul asta norocul ti-l mai faci si cu mana ta. Ideea e ca da, e prea devreme pentru pronosticuri, dar triburi de viitor sunt cu siguranta DAD, MOM si KID. Se vede de la o posta! :)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus