DeletedUser
PCR a fost pe L13, iar unul din membrii CL a fost acolo, doar că nu-mi mai aduc aminte cine.
Salut model2
pe 13 a fost PCA Puii de Curca Abandonati.. cred
PCR a fost pe L13, iar unul din membrii CL a fost acolo, doar că nu-mi mai aduc aminte cine.
Salut model2
Plagiat =))))Classic Elite
Însuşiri
Numele tribului: Classic Elite
Prescurtare: Clasic
Număr de membri: 75
Punctajul celor mai buni 40 jucători: 17.116
Punctaj total: 27.455
Punctaj mediu: 366
Loc: 1
Inamici învinşi: 811 (8.)
daca vrei, am si acum mesajele de la wwizz care cereau sa imi fie academie pe L27! Daca nu ma insel, chiar si aici pe forumul extern este mentionat undeva faptul ca s+a negociat asta. Pana la urma nu am acceptat ca wwizz sa fie academie a Terror pentru ca vroiau sa isi pastreze numele fara sa includa in denumire si un derivat de la Terror... asta e realitatea si daca vreti o pot demonstra cu mesajele din joc!!
Altfel, vad ca unii sunt stresati de faptul că fac acest trib in fiecare lume! Ei bine, da, voi continua să îl fac - spre disperarea unora - până m-oi sătura de jocu ăsta! Stresul ăsta însă ştiu de unde vine... Din faptul că am apărut aşa, "brusc", şi nu sunt încadrat în "schemă" alături de jucătorii "vechi" (şi la propriu, dar şi la figurat) care se cred deja proprietari pe fiecare lume care apare! Şi când vine cineva din "afară" şi le ia "jucăria" se întunecă imediat la faţă şi încep să expire injurii pentru că e mai greu să fii decent şi bine-manierat! Spor!
dar sa mor de nu m'am plictisit sa intru pe aici si sa vad teror sus teror jos)
uite ma ca traieste kimo ...ce zici batrane
da,parca diana(contro) a venit cu idea de puii de curca revoltati, numai tin minte.
salve marioleu.
Moartea unui om este o tragedie. Moartea a milioane este statistica.......Iosif Vissarionovic djugasvilii Stalin
da , ai devenit etalonul triburilor sa stii . a fost o perioada destul de mare in care pe fiecare lume nou aparuta aparea un trib . yakuza ( de cand joc eu tribul asta nu l-am vazut sa aiba o minima realizare in joc , poate inainte a avut , nu ma pronunt asupra a ceea ce nu stiu ) . si nu doar yakuza , au mai fost cateva nume care apareau precum ciupercile dupa ploaie . apoi dispareau la fel de repede . la fel e si cu terror-ul tau , isi trece in istoric din ce in ce mai multe lumi fara a avea vreo reusita . bine , nu-i al tau ca e preluat , nu ai reusit inca sa creezi un brand . cand vei reusi sa tii numele asta in top 2-3 ani pe vreo lume nu va mai comenta nimeni nimic dar atata timp cat realizarile numelui asta sunt zero toata lumea iti va rade in nas cand vei mai iesi in fata cu el . ma convingi din ce in ce mai mult de faptul ca esti genul care vrea sa impresioneze prin aparente ( prin nume ) nu prin realizari . nu are nimeni nimic cu tine sau cu numele terror asa cum iti inchipui tu in afara faptului ca dai prea mult din gura fara a avea si o sustinere a unor minime realizari in spate . daca vrei sa accepti un sfat , vorbeste mai mult pe harta si mai putin pe forum . tu faci invers ( e parerea unuia care n-a avut de-a face cu tine pe vreuna dintre ultimele 3 lumi ) . succese .Altfel, vad ca unii sunt stresati de faptul că fac acest trib in fiecare lume! Ei bine, da, voi continua să îl fac - spre disperarea unora - până m-oi sătura de jocu ăsta! Stresul ăsta însă ştiu de unde vine... Din faptul că am apărut aşa, "brusc", şi nu sunt încadrat în "schemă" alături de jucătorii "vechi" (şi la propriu, dar şi la figurat) care se cred deja proprietari pe fiecare lume care apare! Şi când vine cineva din "afară" şi le ia "jucăria" se întunecă imediat la faţă şi încep să expire injurii pentru că e mai greu să fii decent şi bine-manierat! Spor!
Salut model2
da , ai devenit etalonul triburilor sa stii . a fost o perioada destul de mare in care pe fiecare lume nou aparuta aparea un trib . yakuza ( de cand joc eu tribul asta nu l-am vazut sa aiba o minima realizare in joc , poate inainte a avut , nu ma pronunt asupra a ceea ce nu stiu ) . si nu doar yakuza , au mai fost cateva nume care apareau precum ciupercile dupa ploaie . apoi dispareau la fel de repede . la fel e si cu terror-ul tau , isi trece in istoric din ce in ce mai multe lumi fara a avea vreo reusita . bine , nu-i al tau ca e preluat , nu ai reusit inca sa creezi un brand . cand vei reusi sa tii numele asta in top 2-3 ani pe vreo lume nu va mai comenta nimeni nimic dar atata timp cat realizarile numelui asta sunt zero toata lumea iti va rade in nas cand vei mai iesi in fata cu el . ma convingi din ce in ce mai mult de faptul ca esti genul care vrea sa impresioneze prin aparente ( prin nume ) nu prin realizari . nu are nimeni nimic cu tine sau cu numele terror asa cum iti inchipui tu in afara faptului ca dai prea mult din gura fara a avea si o sustinere a unor minime realizari in spate . daca vrei sa accepti un sfat , vorbeste mai mult pe harta si mai putin pe forum . tu faci invers ( e parerea unuia care n-a avut de-a face cu tine pe vreuna dintre ultimele 3 lumi ) . succese .