Triburile 8.15 -discutii

DeletedUser

La nivelul competiţiilor, jucătorii sunt împărţiti în 2-4 echipe ce vor concura cu scopul de a fi cei mai buni la un anumit moment de timp (24 de ore) la diverse provocări !
care va fi modul de impartire pe echipe , se va face de server sau o vom face noi playerii prin invitarea unor colegii in echipa ?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

mrrrrrrrrrrrrr


Modul de vacanţă

Am adăugat posibilitatea de a restricţiona accesul locţiitorului de vacanţă la punctele premium existente pe cont în funcţie de dorinţa voastră.
Veţi putea să le permiteţi sau nu sitter-ilor, accesul la următoarele:
- protocolul contului premium.
- activarea unor funcţionalităţi de bază precum Manager de cont sau Cont premium.
- utilizarea facilităţilor de reducere a timpului de construcţie în schimbul unor puncte premium.
asta nu e bine . nu-mi place
 

Adenauer

member
Scor reacție
105
Sunt mai mult decat de acord cu optinile alea. Nu o data mi s-a intamplat sa mi se foloseasca aiurea PP-urile :D
 

DeletedUser

cred ca cei ce le folosesc aiurea sunt mult mai putini decat cei ce le folosesc cu cap . corect ? daca tu lasi siter unuia care nu stie de viata lui sunt de acord si eu cu ele dar daca lasi unuia care nu isi bate joc de pp si de cont il vei pune in situatia de a il lasa de izbeliste pt ca cine foloseste pp-ul asa cum trebuie nu va munci fara pp o zi intreaga doar sa iti recruteze in sate .
ro29 ai avut 290 sate , eu 1 nici daca risc sa pierzi jumate din sate nu fac nimic fara pp . nu m-am insurat cu jocul sa stau ore in sir sa fac ceva . concret cu pp imi tb 5 click-uri sa recrutez pe o grupa ce poate avea si 1000 sate . fara pp imi tb 13 click-uri / sat . 13 x 10 sate = 130 click-uri . pt 290 sate ale tale sunt necesare peste 3700 click-uri , nu m-a batut soarele in cap sa fac asta , mai bine iti las contul de izbeliste . si nu doar eu gandesc asa pt ca eu sunt 1 din cei ce nu isi bat joc de conturi sau de pp-uri .incetare siter - interne : ne vedem pe un server viitor :p
cele de mai sus sunt valabile pentru siter prelungit , pt 2-3 ore de siter intradevar nu vad nici un impediment in a nu putea folosi pp pentru ca poate chiar nu e nevoie . sunt de acord ca cine stie cui lasa siter nu va apela la acea setare niciodata .

daca tot se fac modificari privind accesul la pp cred ca ar fi ok sa nu poti transmite pp fara a confirma printr-un link primit pe el mail .
 
Scor reacție
209
Exact. Eu nu inteleg de ce are Nyx. ceva impotriva. Poate nu a patit-o vreodata. De exemplu, daca las sitter pe 31 n-as vrea sa-mi activeze premium atata timp cat eu nu mai joc acolo, ci doar tin apararea pe granita. Felicitari pentru ca ati implementat aceasta optiune.

Iar pentru cei care nu isi mai aduc aminte, pe 31 zexandrei a luat sitter unui coleg care era atacat si i-a demolat cladirile dand injumatatiri peste injumatatiri ca sa nu ia dusmanii sat de 4-5k daca imi aduc bine aminte. Sa ne spuna raka de cate pp-uri a fost vorba, poate mai stie :).
 

DeletedUser

intradevar nu am patit-o pt ca nu las siter oricui si nici nu am facut-o . eu o vad ca pe o piedica pt mine pt ca nu imi bat joc de conturi sau pp-uri .
oricum in momentul asta setarea nu se mai poate scoate deci ... mergem inainte .
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Evident ca aceasta optiune a fost introdusa pentru a se evita abuzurile, intentionate sau nu, facute de sitteri, cazuri au fost nenumarate, atat la noi cat si la altii. Nici accesul altora la protocolul PP nu este ok din punctul meu de vedere, de multe ori au ajuns postate pe diverse forumuri ( interne sau externe ) protocoalele altor jucatori.
Normal ca acolo unde exista incredere se poate bifa sau debifa anumita optiune, asa ca sitterul nu este restrictionat cu nimic.
 
Scor reacție
209
Chevyx parca, nu? Ia citeste cu atentie
Am adăugat posibilitatea de a restricţiona accesul locţiitorului de vacanţă la punctele premium existente pe cont în funcţie de dorinţa voastră.

Tu poti vorbi dinainte cu colegii tai sa nu-ti blocheze accesul la pp-uri :).
 

DeletedUser

De ce a trebuit sa scoateti optiunea de a opri meniul dinamic ?
Pe mine ma enerveaza acel meniu...
 

DeletedUser

:))

Voi sunteti ca politicienii , cum vine vreun politician nou in functie "Trebuie schimbata x si adaugata y " , asa si voi ... ati schimbat bara de jos ... de ce? e mai bine asa,nu ? ( asta o sa fie raspunsul ) ??!?! :))

naspa , inainte nu erau modificari in joc dupa cum batea vantu , Sorin Vantu!
 

DeletedUser41602

Nu am inteles niciodata de ce se fac asemenea modificari lipsite de importanta.Nu cred ca erau asa de necesare centrarea meniului acela si nici redenumirea cladirii principale.Oricum astept cu nerabdare acele competitii.
 
Sus