- Scor reacție
- 104
Aici ne puteţi spune părerea voastră despre versiunea Triburile 8.17.
va fi greu la inceput pana se vor obisnui cu noua locatie a unor butoane ( harta , prieteni , logout , trib ) . nu stiu daca pot sa stric 'surpriza' cu un print screen![]()
S-ar putea introduce la versiunile ce urmeaza: puteri noi la armele paladinului, arme noi , sate bonus noi, sate de barbari cu diferite recompense dar aparate puternic, unitati de lupta noi mai scumpe dar mai puternice...etc...nu doar schimbatul butoanelor de la o versiune la alta sau mai introdusa o line la grafica...parerea mea.
S-ar putea introduce la versiunile ce urmeaza: puteri noi la armele paladinului, arme noi , sate bonus noi, sate de barbari cu diferite recompense dar aparate puternic, unitati de lupta noi mai scumpe dar mai puternice...etc...nu doar schimbatul butoanelor de la o versiune la alta sau mai introdusa o line la grafica...parerea mea.
- Opţiunea hartă a fost mutată din locaţia ei actuală, din dreptul coordonatei satului curent, în bara de meniu superioară întrucât am observat faptul că noii jucători întâmpină dificultăţi în ceea ce priveşte localizarea acesteia, dat fiind faptul că majoritatea opţiunilor importante sunt accesisibile din cadrul meniului principal.
asta chiar era utila, ca daca ma injura unu, nu stau sa il iau cu copy/paste sa ma duc sa il bag prin setari. pana il bag acolo, mai repede ii dau reply si il bag in origini- Am înlăturat opţiunea 'Blochează expeditorul' din cadrul meniurilor 'Rapoarte' şi 'Mesaje'.
asta chiar era utila, ca daca ma injura unu, nu stau sa il iau cu copy/paste sa ma duc sa il bag prin setari. pana il bag acolo, mai repede ii dau reply si il bag in origini