Triburile 8.25

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Versiunea 8.25


Dragi jucători,

Vă pregătim un nou update! Acesta va fi implementat Marţi, 19 august, între orele 12:00 şi 14:00. Aşa cum v-am obişnuit, lumile de joc vor avea întreruperi de câteva minute. În ultima perioadă, am lucrat foarte mult cu scopul de a vă oferi o serie de îmbunătăţiri ce vă vor asigura o experienţă de joc mai plăcută şi uşoară. Acest update se concentrează pe uzabilitate şi sisteme de notificări.

Vă rugăm să ne împărtăşiţi opinia voastră cu privire la acestea în cadrul thread-ului de discuţii!


Actualizarea rapidă a informaţiilor

- Indicatorii pentru primirea unor noi mesaje sau rapoarte precum şi cei pentru primirea unor comenzi de atac sau sprijin se vor actualiza acum la momentul la care au loc, fără a fi necesară reîncărcarea paginii.
- Informaţiile cu privire la unităţi, furnizate în paginile pentru care este necesar un cont premium activ, se vor actualiza mai rapid şi corect.

Facilitate nouă: Notificări la nivel de browser


91f0c3e74a476cb7.png

Dacă le veţi activa, la nivelul browserului veţi fi informaţi cu privire la ceea ce se întâmplă pe contul vostru (trebuie să fiţi totuşi logaţi pe cont pentru a putea recepţiona notificările). De exemplu, veţi putea citi blogul vostru favorit şi în acelaşi timp să nu rataţi niciun atac ce se îndreaptă spre voi.

Veţi putea opta să primiţi notificări cu privire la următoarele evenimente:
- Atacuri noi
- Mesaje
- Finalizarea unor construcţii
- Umplerea magaziilor
- Toate acestea pot fi activate sau dezactivate din pagina de Setări, opţiunea 'Notificări în browser'.

Această facilitate va fi suportată momentan pe următoarele browsere: Firefox, Chrome şi Safari.
Va trebui să activaţi notificările la nivel de browser pentru a le putea configura şi ulterior, recepţiona.


Facilitate nouă: Distribuitorul de resurse

Am implementat o nouă facilitate, intitulată 'Distribuitor de resurse' la nivelul managerului de cont.
În momentul în care magazia dintr-un sat începe să se umple, negustorii vor începe în mod automat să trimită resurse către alte sate.
Orice alt sat ce prezintă o cantitate mică de resurse va beneficia de acel surplus.
Vor fi disponibile mai multe opţiuni pentru customizarea acestei facilităţi.

Vă precizăm totodată faptul că aceasta nu va fi disponibilă imediat după update ci va fi activată la un moment ulterior update-ului.
O notificare în acest scop va fi făcută pentru a vă ţine la curent cu situaţia.


Completări la nivelul ecranelor "Informaţii despre sat" şi "Informaţii despre jucător"

- Am adăugat mini-hărţi la nivelul ecranelor menţionate cu scopul unei mai bune evidenţieri a informaţiilor ce doriti să le vizualizaţi.


8b134f1659db531c.png


- Atacurile lansate pot fi acum întrerupte direct din pagina "Informaţii despre sat" (este necesar un cont premium activ).

Schimbări la nivelul asistentului de farmare

- Am adăugat noi filtre la nivelul asistentului de farmare pentru a putea ascunde satele pe care aveţi deja atacuri în curs.
- Am mutat opţiunea ce vă permite redimensionarea paginii (numărul de sate afişate per pagină la nivelul asistentului) într-o locaţie ce asigură un grad ridicat de vizibilitate.
- La nivelul versiunii mobile, am adăugat butoane pentru a putea comuta mai uşor între pagini precum şi un link către piaţa centrală prin accesarea căruia se vor completa automat şi coordonatele satului ţintă.
- În momentul editării şabloanelor, nu veţi mai pierde informaţiile din pagina vizualizată.

Alte modificări

- Am implementat o săgeată la nivel de hartă pentru a pointa către satul curent şi care are totodată rolul de a afişa distanţa faţă de centrul setat ca mijloc al hărţii. În condiţiile în care daţi click pe aceasta, veţi putea centraliza harta în funcţie de coordonatele iniţiale.


ba2ce6d64ad2c49a.png




- Am adăugat posibilitatea de a compara realizările obţinute de voi cu cele obţinute de ceilalţi jucători.
- Am adăugat o opţiune pentru redarea unui sunet în momentul în care primiţi un atac. În mod implicit, aceasta nu este activată.
- Am adăugat mesaje de confirmare pentru comenzile de construcţii dar şi în alte câteva locaţii.
- Am adăugat o opţiune pentru comutarea pe satul anterior, în cazul versiunii mobile, direct din piaţa centrală.
- Am adăugat posibilitatea de a utiliza şabloane pentru trimiterea de sprijin din pagina "Informaţii despre sat". De asemenea, şablonul "Toate trupele" poate fi selectat de la nivelul acesteia.
- Am implementat posibilitatea de a importa preferinţele în materie de setări pe o altă lume de joc, la nivelul paginii Opţiuni din meniul Setări.
- Am implementat un sistem de generare a unor notificări la momentul încercării de părăsire a paginii la nivelul căreia aţi completat diferite informaţii. De exemplu, dacă aţi scris un mesaj pentru a-l posta pe forumul intern al tribului din care faceţi parte însă nu aţi finalizat comanda, veţi primi o notificare în acest sens.
- Am modificat recompensele acordate pentru anumite misiuni: primul steag ce îl veţi primi va fi acum pentru resurse în locul celui pentru apărare. De asemenea, am adăugat recompense şi pentru alte misiuni ce nu oferă nimic.
- Am înlocuit butonul "Anulare" cu o imagine de tip "X" pentru a reduce spaţiul ocupat.
- Satelor ce nu pot fi atacate pe lumile de tip Casual, li se vor asocia efecte de tip fade (uşor şterse, cu vizibilitatea redusă). Această setare poate fi însă dezactivată.
- Jucătorii pot acum să accepte sau să refuze invitaţiile primite chiar dacă fac parte deja dintr-un trib.
- Alte modificări minore la nivel de layout şi text.
- Rezolvarea unor bug-uri.

Unul din trucurile implementate la nivel de layout implică un format mai uşor de citit şi parsat cu privire la informaţiile aferente rapoartelor. Câteva detalii pentru autorii de scripturi:

Tabela #attack_spy a fost divizită după cum urmează:
#attack_spy_building_data // clădiri
#attack_spy_resources // resurse
#attack_spy_away // unităţi în afara satului
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Dragi jucători,

Imediat după implementarea versiunii 8.25, am observat că anumite facilităţi au avut un impact negativ asupra timpului de răspuns la comenzile efectuate de jucători pe majoritatea lumilor active. Facilităţile respective au fost dezactivate temporar şi în paralel căutam soluţii pentru a vă oferi şi asigura un nivel cât mai bun de disponibilitate şi un timp de răspuns adecvat. Vom continua să testam şi să monitorizăm rezultatele.

Facilităţile următoare au fost momentan dezactivate:


  • Notificările la nivel de browser
  • Actualizarea rapidă a informaţiilor la nivel de joc

Având în vedere feedback-urile primite am rezolvat în ultimile zile mai multe probleme, în special pe cele legate de asistentul de farmare având drept scop îmbunătăţirea calităţii funcţionalităţilor asigurate de acesta.

Ca o compensaţie pentru inconvenienţele cauzate, am decis să acordam 3 zile de asistent de farmare gratis pentru toţi jucătorii ce aveau această facilitate activă.

De asemenea, dorim să oferim câteva informaţii pentru autorii de scripturi:

Tabela #plunder_list prezentă la nivelul asistentului de farmare a fost divizată în:

#plunder_list_filters
#plunder_list
#plunder_list_nav

Suntem conştienţi că acest update nu s-a ridicat la nivelul de calitate ce doream să îl obţinem prin implementarea noilor facilităţi dar vom continua să lucrăm pentru a ne asigura că vă veţi putea bucura de toate acestea în condiţii cat mai bune.

Echipa Triburile
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
- Notificările la nivel de browser (va trebui sa le activați din pagina de setări);
- Actualizarea rapidă a informațiilor (notificările pentru primirea de mesaje, rapoarte sau atacuri se vor afișa instant);
- Alarma pentru primirea unui atac va fi activată corect;
- În urma solicitării venite din partea voastră, am adăugat o opțiune pentru ascunderea mini-harților prezente la nivelul profilurilor unor jucatori sau sate.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus