Triburile 8.31 - discuții

DeletedUser44200

Foarte tare updateul ăsta. De fiecare dată când întrerupeam paladinul pierdeam ca prostul resurse. Mă bucur că s-a rezolvat. Încă un update de toată c...alitatea :D
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Scor reacție
91
Mie, personal, ca jucatoare, imi place posibilitatea de a vizualiza o parte din comenzile lansate pe fiecare sat in parte, direct la nivel de harta, fara sa mai intru pe fiecare dintre acestea (adica, in pagina "informatii despre sat"). Mentionez de ea aici pentru ca multi se pare ca nu au observat si aceasta 'facilitate', desi era descrisa in update, din pricina faptului ca trebuie sa o activati bifand optiunea 'Arata comenzile' din lista de setari ("Afişează fereastra pop-up") de sub mini-harta. :)


5rzr0r
ulkvWzx.png


Tot utila ar mai fi si posibilitatea de a partaja comenzile cu jucatorii din cadrul altor triburi si pe care ii aveti in lista de prieteni (util daca aveti aliati sau colegi din academii cu care sa colaborati).
 
Ultima editare:

DeletedUser29124

O noua versiune de joc, un nou subiect de discutii, 3 postari dupa 5 zile de la deschidere...
Parerea mea este ca trebuie sa incepeti sa oferiti si ceea ce doresc majoritatea jucatorilor, pentru a nu-i pierde...
De exemplu la urmatoarea versiune sa se introduca un buton prin care toti jucatorii sa-si aleaga setarile preferate pentru urmatoarea lume dintre cateva exemple de setari...iar lumea urmatoare sa aibe setarile hotarate de majoritatea votantilor.
 
Sus