Triburile 8.32

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Update la versiunea 8.32


Dragi jucători,

Noul update va fi implementat Marţi, 3 Februarie, între orele 12:00 şi 14:00.
Principala schimbare ce vine cu acest update constă în integrarea unui sistem de chat. Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că acesta nu va activat imediat după update, ci în următoarele zile.
Ca de obicei, lumile vor avea o întrerupere de câteva minute pe parcursul implementării acestui update.
Vă rugăm să ne împărtăşiţi opinia dvs în cadrul thread-ului de discuţii.


Chat

O nouă opţiune reprezentată de un chat va fi disponibilă la nivel de joc! Este un sistem de mail/chat hibrid, de tip 1 la 1. Asta înseamnă că veţi putea discuta cu prietenii dvs prin intermediul chatului, unul câte unul. De asemenea, conversaţiile vor apărea şi în lista de mesaje, sub denumirea "thread chat".

Jucătorii vor fi grupaţi în categorii (colegi de trib, prieteni) şi veţi putea vizualiza statusul online al acestora, în condiţiile în care au chatul activat.
Veţi putea dezactiva chatul oricând şi să îl reactivati la un moment ulterior.
Important: chatul nu va fi activat imediat după finalizarea update-ului. Va dura ceva timp (cel mai probabil câteva zile) până va fi disponibil pe noua versiune.
Chatul nu va fi disponibil pe browserele vechi (precum Opera 12) întrucât acestea nu suportă anumite tehnologii.


Mesaje

Veţi putea căuta prin mesajele dvs, în funcţie de titlu, conţinut sau partener de conversaţie.
Câteva opţiuni avansate vor fi disponibile:Comenzi

Trupele ce constituie o comandă proprie vor fi afişate în momentul în care treceţi cu mouse-ul deasupra pictogramei aferente acesteia. De asemenea, vor fi afişate şi informaţii precum ţinta catapultelor sau resursele jefuite.
Comenzile ce conţin doar spioni vor fi reprezentate printr-o pictogramă de tip spion.Alte schimbări


  • Veţi putea vizualiza pictograme specifice şi în cazul comenzilor ce se întorc.
  • Statusul facilităţilor premium şi opţiunile de dăruire a unor astfel de facilităţi vor fi disponibile şi la nivelul paginii aferente profilului fiecărui coleg de trib.
  • Opţiunile de dăruire specifice anumitor facilităţi vor fi disponibile şi direct din pagina ce conţine lista de prieteni. Statusul facilităţilor premium ale acestora va fi de asemenea vizibil.
  • Opţiunea ce permite selectarea satului destinaţie în cazul trimiterii de resurse a fost extinsă în scopul adăugării posibilităţii de căutare în funcţie de numele satului şi de numele jucătorului (similar situaţiei din cadrul pieţei centrale).  • Un buton de tip back (înapoi) va fi disponibil la trimiterea de atacuri direct de la nivelul hărţii.  • Rezolvări de buguri.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.