Triburile 8.34.4

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

admin
Membru personal
Dragi jucători,

Noul update va fi implementat Marţi, 30 Iunie, între orele 12:00 şi 14:00.

Update-ul conţine puține schimbări vizibile. Dacă vă întrebați ce s-a întâmplat cu versiunile 8.34.2 și 8.34.3 - acestea au constat în rezolvarea unor buguri minore și în efectuarea unor schimbări interne.

Ca de obicei, lumile vor avea o întrerupere de câteva minute pe parcursul implementării acestui update.

Vă rugăm să ne împărtăşiţi opinia dvs în cadrul thread-ului de discuţii.

Schimbări privind scripturile și comutarea către protocolul https

După cum am anunțat în versiunea 8.34.1, sunt câteva schimbări ce vor avea loc în cazul scripturilor și sunt legate de comutarea către https.

În urmă cu 3 săptămâni, am trecut la nivel de joc la utilizarea protocolului https. Pentru cei mai mulți dintre voi, această schimbare nu a avut niciun efect asupra jocului efectiv, ci doar a contribuit la sporirea securității conturilor. În schimb, în condițiile în care utilizați scripturi ce se conectează în mod nesecurizat către un alt server (de exemplu, pentru a trimite conținutul unui raport în vederea stocării acestuia) nu vor mai funcționa. Această situație se datorează restricțiilor browserelor de a încărca orice conținut nesecurizat la nivelul unui site securizat.

Începând cu 1 iulie, nu vi se va mai permite să adăugați scripturi de acest gen. Veți fi informați atunci când incercați să rulați un astfel de script și vi se va arăta care este problema.

În aproximativ 3 săptămâni, toate scripturile existente ce nu sunt încărcate într-un mod securizat nu vor mai funcționa. Această schimbare va fi anunțată la momentul respectiv.

Încurajăm autorii de scripturi să acționeze acum (în condițiile în care nu au făcut asta deja) pentru a se asigura că toate cerințele sunt întrunite.

Alte schimbări

- Asistent de farmare: se va afișa o fereastră de tip pop-up pentru a lansa comenzi (similară celei prezente la nivel de hartă) atunci când incercați să trimiteți un atac separat, în loc să fiți redirectați către Piața centrală.

- Am adăugat posibilitatea de a retrage trupele trimise sprijin direct din pagina 'informații despre sat'. Această facilitate era deja valabilă, însă doar în conditiile unui cont premium activ. Această schimbare are loc pentru a ajuta jucătorii noi să identifice mai uşor posibilitatea de a-şi retrage propriile trupe din satele către care le trimiseseră ca şi sprijin.

- În cazul comenzilor de recrutare trupe, ce vor fi întrerupte pe parcursul perioadei de protecţie, veţi primi întreaga cantitate de resurse ce a fost consumată în acest sens, în detrimentul celor 90% ce erau restituie anterior.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.