DeletedUser
) Diferenta e ca eu fac la caterinca, tu si cand vorbesti cel mai serios zicea toata lumea "e prea.... ca sa ii mai raspunda careva", nu numai eu, indiferent de trib.
Ultima editare de un moderator:
Nu cred ca vrei sa ne jucam de-a sarcasmul asa ca ai grija!
ps: discutia este despre TRIBURI nu despre un jucator bun sau unul slab.
Mai documneteza-te unde si cum am intrat.
Spre deosebire de tine si multi pe aici sunt implinit pe mult mai multe planuri decat cel al trilulelelor, pentru mine e decat un joc, cand am timp liber ii mai dau un raspuns lu deliamisu sau unu altu, de plictiseala. Crezi ca am sa iti demnostrez tie ceva sau oricui pe aici ? Sunt prea constient ca lumea pentru mine e incheiata daca nu cumva revin cu o echipa candva sa va sec, dar acum e.... de plictiseala.
Am cerut sprijin de 2 ori la voi ca erati aliati si nu ati dat pe cand de la voi veneau de la o gramada de membri si acum vorbesti pe aici Hai lasa, mai sunt pe aici d'astia... Ca aveam eu sate full de catapulte si ineptii de genu...
Eu zic de triburi, sa intre GTC cu HaR cu tot (desi eu cel putin pe monstruosu il cred inca amic pe trilulele) vs MaSoN, nu intru pe o lume sa ma lupt cu o singura persoana, nu am nimic de impartit cu tine.
Zii lui cgal daca are curaj, ce ma propus mai sus.
Trilulelele ar trebui sa fie o prelungire a vietii, nu viata o prelungire a lor.
.... Si da am declarat razboi tribului de pe locul 1 din cauza aranjamentelor pe care incerca sa le faca si a presiunilor pe care uv le punea la conducerea tribului sa atace TNT-ul si GTC....
....)..Las-o, in plm de treaba, altadata spune-ai ca ai declarat razboi TRX-ului, din cauza lui MBECKS...
..ce dreaq,..??>.uiti asa usor, cind manevra-i frinturi de mesaje cum doreai..??>.--ca ma gindeam, ca esti ceva neam cu aia din fostul KINGS, ca acolo m-ai aveau obiceiul sa umble cu vorba, cu mesajele, dupa cum le convenea..