Triburile si Trib

Discuție în 'Întrebări' creată de JusS, 15. Feb 2017.

Distribuie această pagină

 1. JusS

  JusS member

  Înscris:
  23. Dec 2009
  Mesaje:
  23
  Salut. o mica intrebare, incerc sa fiu scurt si la obiect pentru cine m-ar putea ajuta.

  Ca nick sunt sub numele de LiriC sau LowBudget ( ing ). Am jucat doar pe versiunea EN. iar la RO ma plictiseam extrem de repede si mereu cand am incercat sa fac ceva aici... dominam rapid 7x7 si 15x15 iar apoi o zi buna. se intelege de la sine cat de repede plecam ( 2 saptamani )

  Principala cauza fiind "familiile", mereu cand am incercat sa dau o sansa la versiunea Ro. mereu vedeam familii peste familii lucru care pe EN erai de rasul hartii daca aveai curaj sa ai o familie. ( sora , te-ai prins )

  Sunt in acest joc de aproape 10 ani, si am intrat prima oara pe W4 EN, la care pe parcursul anilor am fost ,Diplomat , Recrutor , Baron si Duke. mi-am facut f.multi prieteni pe EN si pot intra pe multe conturi pe diverse lumi. dar nu sunt genul care sa intre la mijlocul lumii.

  De profesie sunt diplomatic, iar in 90% din cazuri am fost duke si am refuzat mereu idea de "familie".

  Faci alianta si aia e, nap's cand sa le tai, etc.... te descurci si sa stii tu singur cum iti faci harta sa arate.


  As dori sa ma alatur unui trib premade pentru urmatoarea lume care ar fi sa fie Lumea57 si sa o pot lua ca o lume serioasa si sa nu plec dupa 2 sapt.

  Mai exista triburi care pleaca pe premiza de "Nu facem familie" sau macar "hai sa adunam niste elite si sa facem diplomatie cu cap"... la romani chiar nu am vazut.

  Chiar as cauta un trib asa de romani si sa pot pune si eu toporul la bataie si sa duc o lume pana la capat si aici.

  Rog olecuta de seriozitate la care daca se poate si nivelul de experienta pentru ca nu va cunosc la care daca se cere ofer si eu experienta mea.

  Mersi fain pentru ajutor si sper sa ne vedem pe harta.