Triburile Vers 8.293

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

admin
Membru personal
Scor reacție
145
Update la versiunea 8.293


Salutari,

Următoarea noastră actualizare va fi lansată pe 2 august și odată cu aceasta, vor exista două idei de îmbunătățire din partea dvs., comunitatea noastră, precum și patru remedieri de erori medii până la majore . În prezent, dezvoltatorii noștri lucrează la o varietate de lucruri care au fost sugerate de tine de-a lungul anilor și, deși mai sunt multe de lucrat, ne-ar plăcea să auzim mai multe despre dorințele tale pentru joc! De asemenea, am dori să indicăm din nou serverul nostru Beta, unde puteți modela în mod activ dezvoltarea funcțiilor, îmbunătățirilor și evenimentelor și mai bine: dacă raportați o eroare reală, veți fi recompensat cu Premium pe care o puteți transfera pe un cont la alegerea ta.

Rapoarte

  • În prezent, grupurile de sate andocate trec deasupra previzualizărilor raportului. În viitor, acele previzualizări vor avea prioritate și vor trece peste grupurile de sate.
Mobil
  • În timp ce sunteți în browser, puteți atinge și selecta toate satele pentru a trimite resursele actuale ale satului, această funcție lipsea pe mobil. Pe mobil până acum și trebuia să apesi 100 de butoane dacă aveai 100 de sate. Această caracteristică a fost adăugată acum.
Bugfixes


Login

  • A fost remediată o întâmplare rară în care unii jucători nu se puteau conecta la contul lor.
Quest System

  • Din când în când, unii dintre jucătorii noștri nu au reușit să termine o misiune, chiar și cu toate criteriile îndeplinite pentru a face acest lucru. Această problemă este acum rezolvată.
  • Foarte rar, unor jucători li s-a arătat o limbă diferită în Sistemul de Misiuni decât cea pe care au configurat-o pentru restul jocului. Această problemă este acum rezolvată.
Targul

  • Când erau mai multe resurse care urmau să sosească în aceeași secundă, doar prima sosire era numărată în loc de suma tuturor sosirilor. Acest lucru a fost schimbat acum și, în viitor, prognozatorul va putea vedea acele „resurse solicitate”, oferindu-vă citiri mai precise.

Feedback


Dacă doriți să ne dati feedback cu privire la acest update, puteți face asta aici.


Multe salutări
Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus