Triburile, versiunea 8.10

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Dragi jucători


În data de 13.02.2013, între orele 11:00 şi 15:00, se va face un update pe toate serverele la versiunea de joc Triburile 8.10.

Suntem încântaţi să vă prezentăm istoricul modificărilor pentru versiunea 8.10. Această versiune s-a concentrat pe îmbunătățirea utilizarii generale și adăugarea de facilități suplimentare. Va rugăm să ne anunțați dacă am reușit sau nu! În această versiune am rezolvat de asemenea aproximativ 30 de bug-uri din versiunile anterioare.

Meniuri contextuale pentru sate :- Am adăugat meniuri contextuale (precum cele prezente la nivelul hartii) asociate link-urilor prezente la nivelul satelor.
- A fost implementat accesul facil la numeroase funcţii asociate satelor direct din rapoarte, bb codes sau planificatorul de înnobilări pe lângă accesul deja existent din alte locuri
- În ceea ce priveşte harta jucătorii cu cont premium vor beneficia de un meniu mai vast cu mai multe facilităţi

Alte îmbunătăţiri :

- Posibilitatea de alegere a direcţiei satului la intrarea pe o lume a fost mutată în ecranul "alege lumea" ,chiar sub butonul de participare(join), acest lucru a fost realizat pentru a reduce numărul de ferestre ce trebuiesc parcurse înainte de intrarea propriu zisă in joc.
- A fost implementată o soluţie mai sigură pentru procesul de modificare a parolei
- A fost adăugată posibilitatea de a comuta între lumi precum sşi de a adera la altele din cadrul jocului fără a fi necesară revenirea la pagina de start.
- Unele browsere (recomandat: Firefox, Chrome, Opera) vor afișa acum numărul de atacuri în favicon(prescurtare de la "Favourites icon"este un un mic logo aflat inaintea adresei URL vizitată) , astfel încât puteți să vă supravegheaţi contul dvs. din cadrul altor pagini web.
Precizia valorilor ce pot fi afişate este limitată din cauza spaţiului motiv pentru care numerele mari devin inexacte şi vor afişate sub forma 1k ,2k,etc.

- Am făcut unele îmbunătățiri pentru versiunea mobilă: posibilitatea de a ajusta mărimea paginii pe tablete care va face în așa fel încât calitatea imaginii să fie îmbunătățită semnificativ pentru mulţi jucători ce folosesc gadgeturi sau browsere mai vechi.

Lumile de joc s-ar putea să aibe întreruperi de câteva minunte fiecare, în timpul update-ului.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.