Triburile, versiunea 8.12

Discuție în 'Versiuni de joc' creată de carmi, 10. Mai 2013.

Distribuie această pagină

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. carmi

  carmi Community Manager Forum Team

  Înscris:
  16. Apr 2007
  Mesaje:
  5.567
  Dragi jucători.


  În data de 15.05.2013, între orele 11:00 şi 15:00, se va face un update pe toate serverele la versiunea de joc Triburile 8.12.

  Avem o facilitate nouă pentru voi o dată cu noul update la versiunea 8.12!
  Veţi putea acuma să vă asiguraţi că prietenii pe care îi invitaţi vor fi amplasaţi în apropierea dvs.!
  De asemenea, acest nou update va conţine diferite îmbunătăţiri ale misiunilor şi opţiunilor de notificare precum şi o rezolvare a aproximativ 20 de buguri minore.

  Invită un prieten lângă tine!

  Ne dorim de multă vreme să vă oferim posibilitatea de a vă invita prietenii şi de a vă asigura că aceştia vor fi amplasaţi în vecinatatea dvs. Acest lucru va putea fi realizat în perioada pre-înregistrării însă pe parcursul jocului, pe lumile mai avansate, această facilitate va fi limitată. Pe parcursul procesului de invitare a unor prieteni, veţi avea posibilitatea de a îi chema într-o locaţie apropiată de satul ales de dvs, de unde veţi putea cuceri zona impreună!

  [​IMG]

  Alte modificări:

  - Sistemul de misiuni a fost îmbunătăţit cu scopul de a oferi o îndrumare mai bună. Schimbările includ adăugarea unor săgeţi pentru îndrumarea noilor jucători cu scopul de a se descurca în parcurgerea anumitor misiuni, câteva modificări ale interfeţei de joc precum şi evidenţierea noilor misiuni primite.

  -Mai mult decât atât, a fost adăugată o nouă opţiune de notificare pentru situaţiile în care comenzile de recrutare s-au terminat şi sunt aşteptate noi instrucţiuni.

  - Sistemul de misiuni va fi singurul disponibil.

  - Jucătorii care au început pe o lume ce avea sistemul vechi de tutoriale de dinaintea schimbării nu vor primi misiunile

  - Un jucător aflat în mijlocul unui tutorial vechi, va fi scos din tutorial.

  _______

  Lumile de joc s-ar putea să aibe întreruperi de câteva minunte fiecare, în timpul update-ului.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.