Triburile - Versiunea 8.137

Discuție în 'Versiuni de joc' creată de carmi, 17. Aug 2018.

Distribuie această pagină

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. carmi

  carmi Community Manager Forum Team

  Înscris:
  16. Apr 2007
  Mesaje:
  5.567
  Versiunea 8.137


  Dragi jucători,

  A trecut deja ceva vreme de când nu am mai publicat lista schimbărilor implementate la nivel de joc. Asta nu înseamnă că nu am fost ocupați lucrând pentru acest joc! De la începutul acestui an echipa de development a rezolvat 378 de probleme. Dintre acestea 85 au fost buguri pe care le-am rezolvat în ultimile luni. Problemele au variat de la aspecte legate de cont precum faptul că jucătorii întâmpinau dificultăți în verificarea propriului cont, în resetarea contului pe o anumită lume sau cu schimbarea numelui de joc și până la aspecte legate de steagurile ce nu puteau fi șterse de la nivelul satelor, comenzile ce ajungeau într-o ordine greșita sau jucători ce nu își primeau realizările în mod corespunzător.

  De asemenea, am lucrat la îmbunătățirea infrastructurii din backend. De exemplu, am implementat un nou sistem de Notificări pentru a trimite alerte pe telefon cu o acuratețe corespunzătoare dar și pentru a putea gestiona problemele într-un mod eficient.

  Pe de altă parte am lucrat la aspecte legate de interfață, precum lipsa unor traduceri sau probleme de formatare/spațiere. Nu în ultimul rând, am îmbunătățit câteva facilități care să vă eficientizeze activitățile la nivelul acestui joc. De exemplu, am îmbunătățit realizarea anumitor acțiuni precum posibilitatea de selectare a tuturor satelor în ecranul de solicitare trupe. Totodată am adăugat notificări care să vă avertizeze de anumite acțiuni ce pot avea consecințe automate precum retragerea automată a trupelor în cazul părăsirii tribului. Am îmbunătățit și sistemul de detectare a celor ce trișează la nivelul acestui joc folosind diferite scripturi ilegale. Am adus câteva îmbunătățiri și la nivelul aplicației mobile pentru Android. Am rezolvat câteva buguri, am îmbunătățit utilizabilitatea, stabilitatea și am implementat câteva facilități ce lipseau. Deși aceasta a fost îmbunătățită semnificativ în ultimile luni vom continua să lucrăm la aceasta pentru a ne asigura că puteți juca Triburile fără nicio problemă.

  Acestea sunt schimbări mici ce nu sunt poate atât de evidente, însă suntem siguri ca le-ați observat pe cele majore implementate în joc. Am modificat evenimentele "Bestia Muntelui", "Negustorul Călător" și "Spectaculum". Am dezvoltat o nouă tehnologie care să permită anumitor jucători să joace Triburile pe versiunea internațională însă cu traduceri pentru țara acestora.

  Recent, am adăugat și o noua condiție pentru finalizarea jocului, numită "Marele Asediu". Este deja activă pe serverul beta (puteți testa!) și ne dorim foarte mult să o implementăm și pe celelalte servere de joc!


  Cu ocazia împlinirii a 15 ani de Tribal Wars dorim să vă mulțumim pentru suport. Fără ajutorul vostru nu am fi ajuns aici! Dedicarea voastră este ceea ce ne-a permis să continuăm munca în vederea îmbunătățirii acestui joc. Așteptăm cu interes anii ce vor urma!

  Echipa Triburile
  Este iubire, nu doar un joc!  Schimbări și îmbunătățiri


  Informații legate de spionaj adăugate în Simulator

  La nivelul simulatorului veți putea vedea o descriere o informațiilor pe care spionii le-ar putea obține.

  [​IMG]

  Filtre pentru resurse la nivelul grupelor dinamice

  Grupele dinamice de sate pot acum să filtreze satele în funcție de resurse atât din perspectiva unor valori fixe cât și procentuale.

  [​IMG]

  Realizări de victorie

  Am implementat înregistrarea numărului de inamici învinși ca susținător. Am adăugat imagini pentru realizările ce le puteți obține pentru cel mai bun rezultat în cazul atacurilor, apărării sau a susținerii cu trupe. Primele două erau deja implementate însa fără o pictogramă corespunzătoare. Aceste realizări pot fi obținute retroactiv însă numai în cazul lumilor ce au fost închise după ce statisticile pentru înregistrarea trupelor în cauza au fost adăugate.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Filtru pentru numele jucătorului în cazul atacurilor primite

  Filtrarea dupa numele jucătorilor în cazul atacurilor ce sosesc are acum un mecanism de auto-completare. Pentru a filtra comenzile după un anumit jucător trebuie să îi completați doar o parte din nume, rezultatele vor fi în mod automat filtrate ulterior.

  Îmbunătățirea performanțelor mecanismului de auto-completare

  Am îmbunătățit performanța facilității de auto-completare a numelui jucătorului la nivelul tuturor ecranelor din joc. Filtrarea ar trebui acum să fie mai rapidă peste tot.

  Sortarea rapoartelor în pagina cu informații despre sat

  Rapoartele vor fi acum sortate după data generării acestora. Cele vechi nu vor mai fi afișate primele.

  Îmbunătățiri la nivelul informațiilor ce apar în pop-up-ul cu descrierea satelor

  Am inclus acum mai multe detalii privind adeziunea și nivelul zidului.

  [​IMG]

  Notificări pentru Misiunile Tribului

  Atunci când o nouă misiune la nivel de trib se va activa, toți jucătorii din cadrul acestuia vor primi o notificare.

  Numele jucătorilor la nivelul rapoartelor

  Numele jucătorilor din rapoarte vor conduce acum către profilul acestora.

  Contacte anterioare

  Atunci când un server se închide, jucătorii din cadrul tribului vor fi adăugați în mod automat ca și contacte anterioare, facilitând procesul de invitare a acestora pe lumile noi.

  Restricții pentru jucătorii de vacanță în ceea ce privește Curățarea

  Puteți acum să restricționați accesul celui ce vă stă sitter în ceea ce privește utilizarea facilității Curățare.

  Feedback

  Acestea au fost schimbările introduse cu versiunea 8.137.
  Dacă aveți feedback pentru noi, vă rugăm să ni-l prezentați în cadrul acestui topic. Așteptăm cu interes opinia voastră!
   
  Ultima editare: 17. Aug 2018
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.