Triburile - Versiunea 8.194

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Update la versiunea 8.194

Salutari,

Noul update va fi implementat Marti, 14 Ianuarie 2020 si va contine urmatoarele schimbari si imbunatatiri:


Schimbari si Imbunatatiri



Atacul Hoardelor


Evenimentul "Atacul Hoardelor" va porni pe 16 Ianuarie! Aduna-ti trupele si pregateste-te sa spargi linia de front a Hoardelor cu ajutorul logicii si inteligentei !


Detalii ale rapoartelor si cautari

Formatul rapoartelor de atac va fi schimbat, astfel incat va afisa coordonatele si numarul continentului. Asta va usura cautarea rapoartelor, pentru ca nu va mai fi nevoie sa sti numele satului dusman.


Eliminarea linkului de la privire generala Curatare


Ceva mic: Linkul de informatii de la fereastra de Curatare ce ducea la Curatarea in Masa ("Privirea generala Curatare a fost mutata la Curatare in Masa") a fost eliminat. Celelalte functii raman neschimbate.


Schimbare la realizarea de Mentor


Cerintele pentru a primi realizarea de Mentor (numarul de ucenici necesari) au fost scazute. Am observat ca aceasta realizare ca este destul de neatractiva si greu de obtinut, in special pe lumile cu mai putini jucatori, asa ca va fi mult mai usor de atins. Noile cerinte vor fi recalculate pentru toate conturile existente, si toate conturile vor fi recompensate cu aceasta realizare daca se vor intruni noile conditii.


Informare: Xenforo Update


Datorita unui update la forumul extern, unii utilizatori pot primi un mesaj legat de contul lor. Acest lucru poate afecta utilizatorii cu un nume de forum diferit de cel de joc, cont multiplu sau similar. Daca primiti un astfel de mesaj privat, contactati suportul asa cum spune mesajul si confirmati contul curent. Va rugam sa tineti cont ca mesajele pot veni in decursul mai multor zile, deci fiti atenti la inboxul dvs.



Feedback

Dacă doriți să ne oferiți feedback, o puteți face aici.

Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus