Triburile - Versiunea 8.231

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Update la versiunea 8.231

Salutari,
Noul nostru update va fi implementat marti 12 Ianuarie, si cu el vin unele imbunatatiri cerute de comunitate!

Schimbari la sprijinul in afara tribului


Ca raspuns la cerintele comunitatii, pe lumile unde este interzis suportul in afara tribului, nu puteti trimite suport la sate ce nu apartin tribului. Cu aceasta schimbare, vm adauga o noua setare la lumi, care va permite cateva exceptii pe aceste lumi.
  • Cu setarea "trimitere", setarea precedenta se va manifesta adliteram, in sensul ca nu se va putea trimite suport in afara tribului.
  • Cu setarea "sosiri", vei putea trimite suport in afara tribului in anumite conditii:
    • Jucatorii vor putea trimite suport in afara tribului, cu o instiintare ca trupele se vor intoarce automat daca vor fi trimise catre un sat ce nu apartine unui jucator din trib..
    • Trupele trimise catre sate ce nu fac parte din trib vor fi returnate imediat dupa sosire daca satul nu este inca in posesia tribului.
Ne asteptam sa apara noi strategii pe acest gen de lumi unde suportul este dezactivat! Tineti cont ca lumile in curs nu vor fi afectate de aceasta schimbare.

Listarile la trib pentru targ

Curent, este posibil sa filtrezi ofertele din targ sa arate doar ofertele din tribul tau. Cu aceasta schimbare, vom oferi posibilitatea persoanei care face ofertele sa specifice ca este valabila doar pentru membrii tribului, lucru ce va duce la o imbunatatire a modalitatii de a face comert cu tribul tau.
TribeTrade.png


Informatii despre retragerea trupelor din sat

Alta cerinta a comunitatii! Curent, este posibil sa retrageti trupe suport din alte sate in cantitati specifice de la Piata Centrala, in loc de a retrage toate trupele. Cu aceasta schimbare, am adaugat optiunea si optiunea de a alege spre retragere un numar specific de trupe suport din alte sate din ecranul de informatii ale satului..
Feedback


Daca doriti sa ne spuneti ce parere aveti despre aceasta schimbare, va rugam sa scrieti aici

Echipa Triburile
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus