Triburile - Versiunea 8.84

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

admin
Membru personal
Versiunea 8.84Dragă comunitate,

Noul nostru update la versiunea 8.84 va fi lansat marți, 16 Mai între orele 14:30 și 15:00.
Așa cum v-ați obișnuit, lumile de joc pot avea scurte întreruperi in acest interval orar.

Pentru serverele fără lumi care utilizează abilitățile tribului: Versiunea 8.84 aduce îmbunătățiri sistemului de mentorat, precum și alte îmbunătățiri mai mici ale funcțiilor de joc existente.

Pentru serverele cu lumi care utilizează abilitățile tribului: Versiunea 8.84 aduce îmbunătățiri sistemului de mentorat și extinde caracteristica Abilitati de Trib cu misiuni de trib; adăugând o altă modalitate de a câștiga prestigiu. Actualizarea include, de asemenea, unele îmbunătățiri ale functiilor deja existente in joc.

Îmbunătățiri ale sistemului de mentorat
Am restilizat ecranul de mentorat cu câteva îmbunătățiri. Acum, obțineți o listă, dacă este posibil, de mentori pe care îi puteți parcurge. Există, de asemenea, bannere cu informații importante, ceea ce face mai ușor să va decideți cu privire la cel mai bun mentor posibil. În plus, membrii tribului și prietenii pot fi, de asemenea, sugerați ca mentori de către sistem. De asemenea, am făcut îmbunătățiri ale modului în care mentorii sunt selectați de sistem, ducând la rezultate mai bune și asigurându-vă că aveți un mentor cu experiență în Tribal Wars.


Misiuni de tribAm adăugat o nouă funcționalitate sistemului Abilități de Trib, care este activ în prezent pe Lumea 57.
Cu această caracteristică se adaugă o misiune săptămânală tribului pentru ca fiecare membru să participe. Prestigiul poate fi câștigat prin progresul individual, precum și prin progresul mediu al tribului.
Progresul se calculează pe baza cerințelor pe care le-a reușit fiecare jucător din trib.
În prezent, există șase misiuni diferite. Fiecare trib primește o misiune aleatorie în fiecare săptămână. Ceea ce înseamnă că misiunile sunt aceleași pentru jucătorii din trib, dar nu neapărat între triburi. Recompensele variază în funcție de cât a jucat efectiv pe lume un jucător, astfel încât valorile globale care trebuie atinse sunt mai mici pentru noii jucători.

În anumite circumstanțe, cum ar fi lumile cu setarea "fără pradă", misiunile sunt mai greu sau imposibil de îndeplinit. Suntem conștienți de această problemă și planificăm abordarea acesteia într-o actualizare viitoare.Ștergerea notițelor de pe satele proprii

Acum este posibil să ștergeți direct o notă pe care ați setat-o pentru unul din satele dvs. Anterior a trebuit să editați nota, să ștergeți tot textul și să o salvați.
Acum puteți să faceți clic pe "X" din partea dreaptă sus, să confirmați fereastra pop-up pentru a șterge această notă.

Tastă rapidă pentru a trimite un mesaj de joc

Mesajele pot fi trimise cu ușurință prin apăsarea tastelor Ctrl + Enter pe tastatură.

Imagini greșite în coada de construcție/demolare

La demolarea clădirilor coada de construcție arăta imaginile eronate ale clădirii, deoarece a fost luată în considerare demolarea ca și construire (numai pentru imaginea clădirii, ordinea în sine a fost corectă).


 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.