Triburile - Versiunea 8.92

Discuție în 'Versiuni de joc' creată de carmi, 17. Iul 2017.

Distribuie această pagină

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. carmi

  carmi Community Manager Forum Team

  Înscris:
  16. Apr 2007
  Mesaje:
  5.399
  Versiunea 8.92  Stimați jucători,

  Noul update la versiunea 8.92 va fi lansat marți, 18 Iulie între orele 14:30 si 15:00. Acest update constă în mare parte în imbunatatiri aduse Asistentului de Farmare plus alte câteva mici schimbări.

  Sortarea resurselor în Asistentul deFarmare.

  Acum puteți sorta resursele în Asistentul de Farmare. Puteți sorta fie per total, fie per anumită resursă facând click pe iconița fiecarui tip de resursă.
  Va rugăm să tineți cont că se aplică doar rapoartelor generate după data de 4 Iulie.

  [​IMG]


  Schimbările de mai jos au fost deja introduse dar nu au fost anunțate.

  Un nou portret pentru Paladin

  Un nou portret pentru paladin este disponibil, puteți selecta această imagine din opțiunile de customizare ale Paladinului.

  [​IMG]


  Suport pentru IPv6

  Triburile suportă acum și modul IPv6.
  IPv6 este cea mai nouă versiune de Protocol Internet, folosit pentru rutarea traficului pe internet. Vezi acest articol Wikipedia pentru mai multe informații.
  În locul sistemului IPv4 care este folosit cel mai des la ora actuală (ce arată în genul 128.0.0.1) veți vedea un șir de caractere mult mai lung, în genul : 2001:db8:85a3:8d3:1319:8a2e:370:7348. Acest lucru nu va afecta sub nici o formă desfășurarea normala a jocului. Dacă folosiți protocolul IPv4 sau IPv6, ține de providerul dvs de internet. Ambele variante vor fi funcționale în continuare.

  Avertizare pentru pierderea de experiență.

  Am adăugat o avertizare despre pierderea experienței atunci când desființați tribul, mai concret pierderea totală a experienței.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.