TSL & ATC vs Spor

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Ai muscat ca un peste mic. Tu nu ai prins gluma.
You bite like a small fish. You do not you get the joke

Pentru probleme legate de războiul din Iugoslavia nu voi răspunde aici.
Ferește-te, există, un spațiu liber în Alaska pentru tine.

"For the problems regarding the yugoslavian war i will not answer you here. Watch out, there is, a free space in Alaska for you."

E greu pentru cineva sa inteleaga glumele tale :).Dar hai sa lasam rautatile, nu am nimic cu tine.
Mai bine, zi-mi o reteta buna de oua sarbesti , sau omleta sarbeasca , nu stiu care denumire e cea corecta .

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
2...10...2...10 test.. test... bun se aude
Frustratilor va urmaresc de ani de zile pe forum dar niciodata parca nu am simtit nevoia ca acum sa va intreb..cum de v-ati gasit toti frustratii pe lumea asta?Observ ca numele nostru va cauzeaza insomnii grave si ca 1 cuvant din cele 3 care le rostiti este..TSL..
Sigur ca acum veti spune ca uite cine vorbeste,unul care traieste numai din barbari si interne si nu mai stiu ce alte lucruri care voua vi se par importante si uite asa pe mine ma doare in cot si uite asa de bine dorm noaptea cand stiu ca primul milion e foarte simplu de facut contrar celor spuse de toti milionarii etc etc etc..
Io,pe persoana fizica,incerc sa pastrez cat mai pur spiritul TSL,interne si barbari,asa am invatat de la DREAD LORD si asa o sa o tin la infinit.Sigur,acum o sa spuneti ca si DREAD LORD facea smecherii,etc etc..Haideti va rog eu sa ma scutiti de urmatoarele 99999999 de comentarii care le puteti adauga si sa va vedeti voi de jocul vostru al' curat si plin de lupte vitejesti..

Voi astia, TSL, nu sunteti aia care dadeau mass delete pe lumea 7 pentru ca "va furau adminii", si va bateati cu pumnul in piept si jurati ca nu mai calcati pe serverele romanesti? :D:D

DeletedUser30634

pfffff
alt membru al unei echipe de succes de pe lumea 7 :)))
te-ai intrebat unde am fost plecati in tot acest timp ?

DeletedUser30341

[da papusa, traiesc ...mai rar in ultima vreme pe extern...dar mai arunc si eu cate un ochi pe aici, si cand vad "aere de vedete" imi fac simtita prezenta ))

papusa? :)) cred ca ma confunzi cu stanga sau cu dreapta? nu mai stiu cum e acum in politica :)

DeletedUser30634

pai asa sunt marea majoritate a frustratilor..le place sa ne adulmece..dar si noua ne place sa flatulam la greu!!

DeletedUser

Oameni buni,incetati cu spamul,hai sa vorbim de joc :D
Statistica pe ultimile 24 de ore.Cam slabut spor,doar 3 sate avand in vedere ca ati avut si organizate prin unele parti. :D

Parte 1:
Triburi: TSL, ATC
Parte 2:
Triburi: Spor

Timeframe: Ultimele 24 de ore

Cuceriri totale:

Tabăra 1: 193
Tabăra 2: 23
Diferență: 170

chart

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 1
Tabăra 2: 4
Diferență: 3

chart

Numărul total de puncte al cuceririlor:

Tabăra 1: 693,281
Tabăra 2: 101,765
Diferență: 591,516

chart

Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 9,136
Tabăra 2: 32,017
Diferență: 22,881

chart

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
[da papusa, traiesc ...mai rar in ultima vreme pe extern...dar mai arunc si eu cate un ochi pe aici, si cand vad "aere de vedete" imi fac simtita prezenta ))

papusa? :)) cred ca ma confunzi cu stanga sau cu dreapta? nu mai stiu cum e acum in politica :)

nu cred ca esti in stare sa-mi trezesti "interesul" :)))

opteroane, ai privat :))

DeletedUser

Eu cunosc un singur obsedat de ratuste ... , unu kutubai :).. Tu esti acel specimen ? :)))

DeletedUser

Ma bucur ca nu esti ala..Ala era gay..
Sper ca esti fata, ca altfel....
Iti zic bancul cu piersicutele ?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus