DeletedUser22922
Ma refeream si la conflictele cu ATC.
Eu zic ca stam destul de bine pentru razboiul care il ducem
Ati pierdut si la racky sate...oricum sunteti pe +...ma repet...felicitari(pentru moment)
Cu ce sa ma rusinez ma?Ala era inactiv,a fost dat afara si am inceput sa il innobilam si noi.
De acum stau sa il pun pe racky in statistica pana la sfarsitul lumii?Eu am pus statistica mai sus pe ultimile 48 de ore,si racky a fost dat afara de mai bine de doua zile,timp in care nici ei nu au mai facut cine stie ce innobilari de la el,el fiind pe galben in timpul asta.
Bravo...opteron imi permit sa iti pun o intrebare...TSL nu ducea o politica impotriva triburilor mamute/ cuceririlor de barbare/innobilari interne si multe alte chestii pe care in aceasta lume(29) le practica? Cel putin asa stiam eu TSL-ul de pe L7.
Vom vedea cum se adapteaza/regrupeaza cand v-a incepe adevarata lupta cu Fum? atunci vedem valoare tsl-ului, nu conteaza cum se dezvolta, fiecare are strategia proprie, conteaza cum se descurca cu un adversar de calibru
Clar,pana acum am luat barbari si interne,cand ne vom bate cu fum? tot la fel o sa facem
Bravo...opteron imi permit sa iti pun o intrebare...TSL nu ducea o politica impotriva triburilor mamute/ cuceririlor de barbare/innobilari interne si multe alte chestii pe care in aceasta lume(29) le practica? Cel putin asa stiam eu TSL-ul de pe L7.
se ascut topoarele, se pun potcoave cailor....
strategia fiecarui trib este unica, in functie de lume si de situatiile intervenite, insa... este clar ca cine apeleaza in exces la recrutari, barbare, interne si chiar magarii, sau cei care isi schimba optiunile in functie de starea vremii... sint triburi si conducatori care nu prea merita respect, si banuiesc ca imi dati dreptate.