TUA+JUST+EC vs 300+PHX+FM

DeletedUser

as prefera sa spun ceva de genul "cel mai bun sprijin cand vrei sa cuceresti" este un conflict intern , iar EC are parte de destule conflicte interne acum ... si totul oare nu a pornit de la PHX ? Gresesc ?
 

DeletedUser

eu nu prea mai am informatii despre triburi...doar ca EC nu e un trib prea organizat ;)
 

DeletedUser8950

N-ati prea inteles
1.Gustar(aka agernoir) a creeat T-U-A.
2.Incearca acuma sa-i saboteze,chiar daca este sef acolo.
3.E FOAME DE SATE FRATE!!!!
 

DeletedUser

N-ati prea inteles
1.Gustar(aka agernoir) a creeat T-U-A.
2.Incearca acuma sa-i saboteze,chiar daca este sef acolo.
3.E FOAME DE SATE FRATE!!!!

stiu :D ...faza e ca am fost pe L1 intrun trib..caci akolo nu gasesti razboaie... si nebunii sau pus pe mine de mau lasat fara sate :)))
 

DeletedUser

dar ce s-a intamplat mah cu castillo din lumea 1 ca era un tip placut :|
 

stou

member
Scor reacție
0
Ma da ce naiba postati numai prostii de unde naiba ati auzit voi de familia EC - T-U-A - JUST
viorel24 stai fratele meu in banca ta si nu mai posta aiurea daca esti informat complet gresit!!!Postezi si tu sa te afli in seama !! Exact ca musca in ....(lapte-sa nu va ganditi la altceva :) ) te-ai bagat !!!Vezi-ti de tribul tau de diplomatia tribului tau si de razboaiele tale s-au stai ca am uitat pe acolo pe la voi nu se joaca triburile se joaca Sim City !!
V-am mai rugat in cateva randuri sa nu mai postati aiurea despre JUST Si mai ales cand debitati prostii !!!
Fiti pe pace daca nu ati observat fiecare actiune importanta a Just-lui care tine de diplomatie o impartasim pe forum TOCMAI PENTRU A EVITA ASTFEL DE SITUATI !!! Insa observ ca degeaba !!!!:mad:
 

DeletedUser

Just , WAR si PHX l-au dezbinat pe masters....nu au cum cei din JUST sa fie cu EC :)
 

DeletedUser7072

War mai ales , :) ...am vazut ca se tot muta unii din EC in PHX ? de ce ? sau invers..:confused:

se tot muta unii? erau vreo 10 maxim. printre care curca(din phx in ec) si adaescu(cealalta ruta, unul din artizanii caderii lui masters)


just si-au anuntat la inceputul raboiului neimplicarea alaturi de familia new age knights. dar razboiul lor cu ec dainuie din era burn. oricum in nici un caz nu participa la razboi alaturi de ec si tua.
 

DeletedUser

Just , WAR si PHX l-au dezbinat pe masters....nu au cum cei din JUST sa fie cu EC :)

nu toti jucatorii , dar o parte din cei importanti sunt , desi nu se vad aceste lucruri , ele sunt reale ... de ce multi confunda EC cu Masters ??? Adevarul este ca el reprezinta doar o imagine a EC . In realitate Masters fuge cand in EC , cand in TUA ... sau nu vad eu bine ??? :)
 

DeletedUser7072

tua si ec au in mare parte diplomatie comuna. daca nu ma insel tua are chiar ceva mai multe razboaie(sau avea pana de curand) asa ca e absurf si deplasat ce spui tu acolo
 

DeletedUser

Spuneti niste lucruri care nu sunt plauzibile, cel putin pentru mine un simplu platitor de CP ... de unde si pana unde JUST in familie cu EC cand alaltaieri organizam cu un lider de-al lor atacuri asupra caine turbat?
Si de cand va permiteti sa amestecati FM al carui conducator lipseste, nu de pe forum ci din trib, si nici macar el nu poate spune ca ast trib FM face parte din vreo familie ... :confused:

Din partea mea .. de-ce nu formati o coalitie anti-clasica si nu va ramane decat sa va aliati toate triburile..(sub forma unei familii) .. si sa va atacati intre voi :):rolleyes:

Unde e placerea de a juca? unde e concurenta de la inceputul lumii?
 

DeletedUser

Atunci ce se intampla de in ultima perioada JUST nu a mai atacat EC asa cum era cu ceva vreme in urma ??? S-au gandit sa isi faca sate defensive pentru a sprijini PHX sau poate FM sau poate statisticile nu spun adevaruri ??? :)
 

DeletedUser

F.M e academie phx,deci de partea cui ar trebui sa fie?

daca just nu a mai atacat asta nu inseamna ca gata sau dat de partea lor,poate e o perioada de acalmie
 

DeletedUser

pana la urma se pare ca se va forma un al 3-lea "dream-team" dar asta oficial .
pe celelalte 2 le cunoastem destul de bine ... Iar in ritmul acesta EC va pierde intr-un final ... deja avem parte de al 2-lea razboi mare pe triburi ... si de data asta EC nu se stie daca va mai castiga cum a facut-o ultima data . Sa aibe EC soarta Burn ??? Oricum exista posibilitatea se reapara Burn , asta chiar daca cu un alt nume .
 

DeletedUser

Pai unul din vechii conducatori ai burnului e printre noi.. de ceva timp ::D:D
 
Sus