Turnul de veghe

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Turnul de veghe

Cu idei legate de acesta, datând de acum câțiva ani, am reușit în sfârșit să implementăm ceva ce nu am mai făcut de multă vreme: adăugarea unei noi clădiri!

Războinicii noștri atenți cu siguranță nu au omis indiciile și anunțurile noastre de pe Facebook și InnoGames TV, ca atare s-ar putea să nu mai constituie o surpriză pentru voi această nouă clădire: Turnul de veghe!


watchtower_1_w200px.png
watchtower_2_w200px.png
watchtower_3_w200px.png


Turnul de veghe este o adăugare complet nouă în cadrul satelor, nu va înlocui nicio clădire. Este un instrument ce va ajuta atât jucătorii experiementați cât și pe cei noi prin filtrarea informațiilor, în mod special în partea a doua a jocului. Pe scurt, el va detecta atacurile ce sosesc și le va nota în mod automat cu cele mai importante informații. Jucătorii experimentați vor putea în continuare să strangă mai multe informații prin urmărirea atentă a atacurilor. Bineînțeles, turnul de veghe vine cu propriile costuri, motiv pentru care necesită o atenție sporită din partea voastră în ceea ce privește strategia și totodată poate constitui o țintă pentru jucătorii agresivi.


watchtower_screen.jpg

watchtower_map_browser.jpgTurnul de veghe funcționează astfel:
  • Fiecare atac ce pătrunde în raza de acțiune a turnului este notat cu dimensiunea armatei și cu mențiunea dacă prezintă sau nu nobili în componența sa.
  • Acționează nu doar asupra satelor aflate în raza de acțiune ci și asupra atacurilor ce călătoresc spre satul țintă trecând prin acea rază de acțiune a turnului.
  • Marcajele făcute asupra atacurilor se păstrează chiar dacă depașesc aria de acțiune.
  • Marcajele apar în lista comenzilor ce sosesc din pagina aferentă privirii generale a satului atacat iar pentru jucătorii cu un cont premium activ, acestea pot fi vizualizate și în ecranul aferent sosirilor.
  • Aria de acțiune poate fi mărită prin upgradarea turnului de veghe.
  • Nivelul maxim al turnului de veghe este 20.
  • Cerințele pentru a putea fi construit sunt aceleași ca și pentru biserică (clădirea principală 5 și fermă 5).
  • La nivel de browser turnul de veghe este afișat pe hartă. La nivel de aplicație mobilă utilizatorii vor avea un ecran aferent turnului de veghe.
V-am pregătit și o scurtă prezentare video în cadrul căreia v-am explicat toate funcționalitățile noi implementate la nivel de joc:Sperăm să vă bucurați de această nouă clădire și de funcționalitățile pe care le aduce. Așteptăm cu interes să aflăm cum vă va influența strategiile pe câmpul de luptă!

Dorim să vă aflăm opinia cu privire la turnul de veghe, nu uitați să ne lăsați feedback aici.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus