Tutorial clădiri.

quiz.

Clădirea principală - În clădirea principală pot fi construite clădiri noi sau îmbunătăţite clădirile existente. Cu cât mai înalt nivelul, cu atât mai repede pot fi construite clădiri noi. În momentul în care clădirea principală a atins nivelul 15, ai posibilitatea să demolezi clădiri.

Cazarmă - În cazarmă îţi poţi recruta infanteria. Cu cât este mai înalt nivelul de extindere al cazarmei, cu atât mai repede poţi să-ţi instruieşti trupele.

Grajd - În grajd îţi poţi instrui călăreţi. Cu cât este mai înalt nivelul grajdului, cu atât mai repede îţi poţi instrui trupele.

Atelier - În atelier îţi poţi fabrica maşinile de război. Cu cât este mai ridicat nivelul de dezvoltare al atelierului, cu atât mai repede îţi poţi instrui trupele.

Curte nobilă - În curtea nobilă poţi crea generaţii de nobili, cu care poţi cuceri alte sate.

Fierărie - În fierărie se cerceteză şi se îmbunătăţesc armele. Cu cât mai înalt nivelul de dezvoltare al fierăriei, cu atât mai bine poţi perfecţiona armele. Pe de altă parte se şi scurtează perioada de inovaţie.

Piaţa centrală - În piaţa centrală se întîlnesc soldaţii tăi. Aici poţi da comenzile de atac şi îţi poţi stabili trupele.

Statuie - Locuitorii satului aduc la statuie omagii Paladinului. Dacă Paladinul cade în luptă, aici ai posibilitatea să numeşti un soldat ca nou Paladin.

Târg - La târg poţi negocia cu alţi jucători sau le poţi trimite materii prime.

Tăietori de lemne - Tăietorii de lemne lucrează în păduri dese în afara satului tău, taie lemnul masiv, necesar pentru construcţia coloniei tale cât şi pentru înarmarea oştirii tale. Cu cât mai înalt nivelul de dezvoltare a tăietorilor de lemne, cu atât mai mult lemn poate fi produs.

Mina de argilă - În mina de argilă muncitorii tăi exploatează argila necesară pentru construcţia satului tău. Cu cât mai înalt nivelul, cu atât mai multă argilă va fi prelucrată.

Mina de fier - În mina de fier muncitorii tăi exploatează fierul necesar pentru război. Cu cât creşte nivelul minei, cu atât mai mult fier se produce.

Fermă - Ferma îţi aprovizionează muncitorii şi trupele cu hrană. Fără extinderea fermei nu-ţi poate creşte nici satul. Cu cât mai înalt nivelul fermei, cu atât mai mulţi locuitori pot fi aprovizionaţi.

Magazie - În magazie pot fi depozitate materiile prime produse. Cu cât mai înalt nivelul magaziei, se măreşte şi capacitatea de depozitare a materiilor prime.

Ascunzătoare- În beci se ascund materiile prime, pentru ca duşmanii să nu le poată jefui. Nici spionii străini nu au posibilitatea să descopere câte materii prime se găsesc în ascunzătoare.

Zid - Zidul îţi apără satul de trupe străine. Prin construcţia zidului îţi îmbunătăţeşti puterea de apărare a pământului şi a trupelor.
 

pirates406

member
Scor reacție
0
chestiile aste sunt si in Ajutor, nu stiu de ce te-ai mai deranjat @quiz. (n-o lua ca pe o jignire!)
 
Ultima editare: