DeletedUser14300
draga...dar eu nu am luat-o ca pe o greseala gramaticala...ci ca pe o reflectare a durerii tale interioare in ceea ce spuneai in postarea respectiva...dorintza ta arzatoare de a te afirma cumva si suferinta vederii propriilor statistici sunt rezultatul acelui "eu" si nicidecum o banala eroare! si cum sa acuz asa ceva...dincontra...laud profunzimea cu care te implici tu in acest joc...mai mult pe forum decat pe joc ce-i drept, dar sunetele scoase de corzile sensibilitatii tale rasuna pana la noi..si noi le auzim si iti permitem sa iti deplangi aici durerea cauzata de pozitia ta umila in cadrul acestui joc si in special al acestei lumi, precum un mare geniu neinteles si neapreciat!
acum ca te apreciem, ne lasi?
rugayah, te rog sa incetezi, la urmatoarea abatere de la regulament nu ma voi rezuma la editare in quote!
acum ca te apreciem, ne lasi?
1.7. Puteti folosi diferite metode pentru a va provoca "dusmanii" din joc in sectiunea "Politica si Propaganda", atata timp cat toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoana nu sunt tolerate nicaieri, atat pe forum cat si prin sistemul intern de mesagerie.
rugayah, te rog sa incetezi, la urmatoarea abatere de la regulament nu ma voi rezuma la editare in quote!
Ultima editare de un moderator: