Undercrow Project

• Autor subiect DeletedUser5596
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser5596

Este proiectul care l-am inceput pe serverul spaniol.

Acoolo nu a reusit deoarece nu am avut timp destul sa ma ocup de trib si nici oameni cu care am intrat nu sau tinut de joc.

Dupa cum stiti uni dintre voi numele meu de familie este Corbu deci Undercrow ar insemna ca voi fi un dictator iar membri mei vor fi sub mine :))

Membri:snoops
alinosu
bladelordundead
lefteer
burndomination

Stema:
draft_lens2005890module9733572photo_1212023307crow2.jpg

Acest topic nu e facut la caterinca,tribul chiar va exista iar limita de membri in trib va fi maxim 10.

Asezare:S-E cu incepere la 4 ore dupa inceputul lumi.

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Succes dar...

Acest topic nu e facut la caterinca,tribul chiar va exista iar limita de membri in trib va fi maxim 10.

Nu te supara ca intreb insa de ce maxim 10 ???:"

DeletedUser

Aaa deci voi sunteti genu ala de trib care vine din urma si smecher ca are10 de membri si intrece pe altii cu, stiu eu 'X' membri ... imi place de voi, aveti tupeu..

Sper sa cuceriti lumea cu 10 membri, sau macar sa dominati un K ;)) :d

DeletedUser5596

Aaa deci voi sunteti genu ala de trib care vine din urma si smecher ca are10 de membri si intrece pe altii cu, stiu eu 'X' membri ... imi place de voi, aveti tupeu..

Sper sa cuceriti lumea cu 10 membri, sau macar sa dominati un K ;)) :d

apoi numai smecheri nu suntem noi,cei 3 membri care si-au confirmat prezenta sunt noobi :)) si nu avem pretenti sa cucerim lumea sau un K si doar sa ne distram pana ne plictisim si apoi o vom lua de la inceput pe alta lume

DeletedUser

Asejare ce inseamna? ca e pe jar? LOL macar invatati sa scrieti.

DeletedUser

Tu vorbesti ? "LOL" nu exista in dictionarul romanesc. Nu mai corecta tu pe toata lumea ca multi stim cum vorbesti tu , si ce cuvinte scoti tu pe gura aia a ta.

DeletedUser5596

Asejare ce inseamna? ca e pe jar? LOL macar invatati sa scrieti.

sa nu mai vad ce repede ai observat ochi de vultur :))

Tu vorbesti ? "LOL" nu exista in dictionarul romanesc. Nu mai corecta tu pe toata lumea ca multi stim cum vorbesti tu , si ce cuvinte scoti tu pe gura aia a ta.

apropo de asta mi-am adus aminte de el acuma :))

DeletedUser

corbule nu cumva esti ala care participala emisiunea homemade.ro?sincer...ca era unul acolo care avea numele corbul

DeletedUser

Scuza-ma ca iti intrerup momentele de glorie dar e vorba de scris corect nu de alceva.A scrie corect inseamna a sti cand se foloseste cratima, semnele de punctuatie si a nu manca sau incurca litere.

DeletedUser

Nu mai fa pe profesorul de romana ca n-are rost , si eu gresesc si nu zic ca is profesor de romana .. nici nu trebuie sa ma chinui si tot iti gasesc cateva greseli in ce ai scris mai sus .. hai gata cu spam-ul .. succes snoops :p

DeletedUser5596

Nu mai fa pe profesorul de romana ca n-are rost , si eu gresesc si nu zic ca is profesor de romana .. nici nu trebuie sa ma chinui si tot iti gasesc cateva greseli in ce ai scris mai sus .. hai gata cu spam-ul .. succes snoops :p

ms,si cum am scris la inceput nu e topic de caterinca dar uni chiar nu se pot abtine.

DeletedUser

corbule nu cumva esti ala care participala emisiunea homemade.ro?sincer...ca era unul acolo care avea numele corbul

nu ca'i iau apararea dar daca nu accesai sitteul nu stiai.:D

DeletedUser

Pai tu cauti mereu cate un motiv sa te iei de mine, eu doar faceam o observatie in gluma "jar", daca nu ai inteles-o treaba ta.Bafta cu tribul snoops!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus