Cati ani ai pustiulica? Daca ai chef de ceva pasic....cauta Sims pe google.
Hai ca m-ai facut sa rid...de mult nu mi s-a spus asa...
Crezi ca in acest joc e vorba de razboaie?
Joc numai de un an,un pic de experienta am...nu multa...dar stiu cu certitudine citeva lucruri...
1.Acest joc se bazeaza pe dorinta omului de a avea mai mult,pe aviditate...tot spune bagboy ca satele nu sint ceva real...e adevarat...si cind incepi sa gindesti asa,jocul s-a cam terminat.
Deci de ce sa irosesti ceva real ...timp,bani(pe cont premium),pe ceva ireal...
Daca vrei sa faci ceva folositor,tie si omenirii ,poti citi o carte,sa faci sport,sa fii cu familia,si sint inca 1000 de activitati ,pe care le neglijezi din cauza jocului...deschide-ti ochii pina nu e prea tirziu...
2.Acest joc se mai bazeaza si pe prietenie...Cei mai multi spun ca joaca, pentru ca si prietenii joaca...Prieteniile care se leaga aici,daca nu sint urmate de contacte directe,sint cam fara valoare,pentru ca totul se petrece intr-o lume ireala.
3.Acest joc se mai bazeaza si pe efectul de turma...deci faci,ca sa nu zica ceilalti,(colegii,conducere) ca nu faci...deci trimiti sprijin,ataci,pentru ca esti coleg bun si prieten bun.
4.Necesitatea de a fi on,cit mai mult timp...acest lucru nu putea fi atins fara a avea pe cele 3 baze anterioare...daca esti on,cresti ratingul,dai euro pe cont premium,ii imbogatesti pe citiva...vrei-nu vrei...
Cei care au inventat acest joc,au fost niste baieti foarte destepti...Jos palaria!!!
Si tu inca vorbesti de razboaie si adrenalina?