raduica
Senior Member
Adaugă data: 09.04.2008 #20 20.09.2009, 21:45:40 Sus
nicusor ,tata,du-te si vezi-ti de treaba ta
aici este UNIQUE vs GN
acum ca ai scapat de noi,ca erai urmatorul pe lista, si stai la umbra 3SLA-ului,postezi peste tot,normal,nu mai esti stresat,nu te mai umfla in pene ca ,oricum ,tu vei fi urmatorul atacat de mine,lindiferent de trib si indiferent de timp......
ne mai intalnim noi
te rog sa nu mai postezi unde nu ai ce cauta...........
raduica tata nu te mai da in spectacol pe extern ! numai gura (tastaura)este de tine.Si nu stau la umbra 3sla.iaR DE STRESAT NU ATI REUSIT VOI NICIODATA.uITA-TE CITE SATE ATI REUSIT SA LUATI VOI DE LA MINE, SI DACA VEZI VREO URMA DE STRESS!
Ce-i cu tine pe aici-? Ti-a dat mami cablul de la monitor inapoi?)
:
Tu ai memoria cam alterata.Ai uitat ? Am fost in sla , am iesit si am intrat inapoi in RW doar pentru tine.....Si tu... , ...si nu numai tu, timp de o luna v-ati facut ca ploua....nimic,.nimic.nici macar un spionaj.Asa ca afirmatiile astea ma cam plictisesc , sincer.ti-am mai spus odata.Ai terminat antrenamentul? CA sa fii in forma cind vrei sa ma ataci?
CA altfel stii prea bine tata , ca nu ai sanse....
ps .vezi ca acus te ataca modriqoue , si ai o pozitie cam instabila fata de el.
dar daca vrei sa scapi mai usor, am auzit ca el ar ceda contul unui prieten bun, pentru o masa buna la un restaurant bunisor, vreo echivalentul a 3 fripturi 2 ciorbe si 3 beri.i-a legatura cu el,probabil pentru a mai recupera din premium-ul bagat in el.