stranutelule iar ai aparut frate....esti precum gripa porcina...apari- dispari...lasa-ne frate sa jucam...iar te bagi in seama aiurea....daca ce jucai tu se numeste triburile,ai dreptate,nu stiu sa joc.
nu am sustinut niciodata ca am fost un jucator bun.
am impartit moca peste tot

),daca luam moca doar pentru mine eram **
eu frate cu tine?

) am disparut demult mai,dar iti explicam ca nu ai habar nici acum de acest joc.
res tul es te can-can
spisuletz-ce sa zic?nu am stiut,pana mea,oricum nu ma intereseaza ce trib era +SAS+ etc,tu trebuia sa vorbesti de tine,daca iti pasa de +SAS+ nu te duceai la dusmani.
ia-o logic si strategic,ia-o t u cum vrei.
nu stiu de ce sustii alte idei,in fine.
pai na , conteaza ca era el blindat , ca de voi nu il prea interesa
multumesc de sprijin.
pai a stat tribul destul pe locul 3 dar batea NATO la noi ca la fasole...oricum daca nu dadea desfiintare eram mancati de vii
Cel mai rau ma enerveaza cand aud pe unii "stranutelu este un caracter aparte".Care caracter cand el vorbea cu unu' de lucra pe la SRI ca sa sparga calculatorul unui anumit conducator de trib ca sa dea dizolvare trib?
avand in vedere ca ai fost catelusul meu nu stiu de ce mai comentezi
nu,nu sunt un caracter aparte,eu tin doar cu ideea de TRIB,nu de individualisto-moca.
Am vorbit si cu maicata

Auzi si tu,SRI.
Iti mai aduci aminte de cosmonautu ala care trebuia sa loveasca in satelit sa numai mearga jocul triburile cu prastia?

)
Cand postez eu,hop si tu,te "durea" cand luau altii moca si tu nu puteai.
Tristule.
Nu stiu de ce dar regret ca a disparut +SAS+ si jos palaria ca Waroom a facut atatea.
succesuri!
nu postam,daca nu era ceva interesant.