United vs EoeL si NoName

  • Autor subiect DeletedUser41586
  • Data de început

DeletedUser48627

SunDance12 ... fain razboi cand ai 30 de tradatori,asa-i?By the way...EoeL nu a fost dizolvat,s-a schimbat numele doar.
Sickoss daca joaca pe 62?Mai intai sa vada pentru cine mai joaca si acolo :)
 

DeletedUser48627

Inainte de a comenta invatati-l pe Gundal sa dea trenuri ...
 

DeletedUser48627

Atata timp cat pierzi intr-o saptamana 6 nobili si 2 atacuri ...
 
Scor reacție
0
SunDance12 ... fain razboi cand ai 30 de tradatori,asa-i?By the way...EoeL nu a fost dizolvat,s-a schimbat numele doar.
Sickoss daca joaca pe 62?Mai intai sa vada pentru cine mai joaca si acolo :)
Stai puțin..o spui de parca am impins noi pe cineva sa tradeze :))..v-ați spart singuri..e o diferență..
 

DeletedUser48447

De ce faci zarva mare sunfance..stii ca daca nu erau colegii tai erai si tu papa..
Haide, gata nu politica.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser41586

bai giga...și asta e jucător....păcat că nu am salvat rapoartele sa îl facem puțin de ras pe aici..a încercat saracul sa ia sate doar pe recuperare, a rămas fără trupe (atenție! și fără deff in sat a rămas fără trupe) de krax ce sa mai spunem..de 2 ori fara trupe doar că ultima dată a rămas și fără sat, in doar doua zile v-am scos pe bara fara exagerare 9 jucători, asta spune multe.
Daca tot te dai mare jucător pune te rog rapoartele cu acțiunea voastră când am luat satul colegului tau zeroc00l să vadă și ceilalți cât ești tu de bun..sau cat sunteți voi de buni. În legătură cu invitația voi chiar nu v-ați prins asa-i?

Iar nu pot pune printuri de pe skype că îmi voi lua ban.. dar dacă ești de acord sa postez, eu le voi pune să vadă lumea cum îți făceai conducătorul prost, că el doar sta la căldură și crește, sau de patrykana ce ziceai?
A, da, parca ziceai că îl innobilezi pe Niicoo pentru că nu-l suporți..pe când asta?
Când ai văzut cum v-am scos pe toți din zona ai inceput sa vorbești cu noi..și îți jigneai conducătorul și alți colegi de-ai tai.

Încă o data, postează rapoartele când v-am scos 9 jucători (doar eu și giga) și acorda-mi dreptul de a posta printuri cu conversația de pe skype.

Cât despre dovedit pe harta, lasati-ma pe mine așa noob cum sunt și dovediți voi că sunteți într-adevăr un trib cu clare șanse la câștigarea lumii.
Aici nu mai e WW sa vă ia in trib, aici nu mai e Hegemony care sa va tina sitere și să vă apere conturi, în schimb aveți pe Roma dar nu se știe niciodată.

Spor la câștigarea lumii, eu n-am nevoie.
 

DeletedUser41586

Mai adaug ceva..

Sper să deschidă ochii prietenii noștri aliați GGWP, ați scos alianța peste noapte și ați decis să va aliați cu United, cum de v-ati sucit la 180 de grade așa de dintr-o data nu pot să-mi dau seama:rolleyes: dar îmi dau seama de cat de mult ați fost presati de alinutzu și ulterior sa cedati urmând niste planuri făcute de United și nu de voi, și nu-mi spuneți mie că după ce united va lua marginea asta daca va trece de noname or sa vrea sa vă ia la ei:)
O sa aveți soarta grea, pe bune.
 

DeletedUser48447

Nu mia jucam de acum..stai linistit..dar cat am jucat s.a vaUt, asta spune multe zic eu , nu ? Sa fim seriosi, nu ma ne dam mari tribalisti dar...am dat clasa unitedului cat am jucat, alinutzule..sper sa recunosti asta.. sa recunosti ca daca nu intorceai gg ets foarte greu sa ne bateti..nu am nimic cu tine sau cu jucatorii tai..de aceea ca si dusman iti cer sa admiti ca nu va era deloc usor si ca am prafuit toata zona cat am jucat...defapt...asta spune deja clasamentul,agresorii si aparatorii..nu ?
Patrikana da.ti fie rusinica, m.ai refuzat, o sa ne vedem in alte circumstante..nu.i problema... felicitari united ca au avut o politica smechera.
Imi recunosc pierderea
 

DeletedUser48447

Cat despre sundance..zi mersi baietasule ca inca mai rezisti..si ar trebui sa recunosti si tu ca nu te compari cu noi sincer..
 

DeletedUser48627

Tin sa felicit si eu United-ul ca pierd numa' satele de atac.
Pacat de lost ca a investit pp-uri saracu' si voi nici macar split nu ati fost in stare sa ii bagati.
 

DeletedUser41488

M-am abtinut pana acum, dar vad ca iubitii nostrii prieteni din united delireaza.

Sunteti un trib de nimic, din moment ce aveti nevoie sa furati aliati si sa recrutati ca sa castigati un razboi.

Penibili, si sincer v-ati dovedit "calitatea" in repetate randuri, cum ar fi in seara aceasta, sau prin lucrurile mentionate de mine mai sus.

Da, jucati multi dintre voi bine, de mult, aveti experienta. Nu sunt ipocrit sa spun ca nu, dar problema voastra e felul in care va folositi de alti oameni cum ar fi saracul tibi66 care pot sa spun ca e intr-o confuzie fara margini! :(
 
Sus