Update forum- Reputaţie

Discuție în 'Întrebări' creată de quz0r, 9. Apr 2013.

Distribuie această pagină

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. quz0r

  quz0r member

  Înscris:
  16. Ian 2009
  Mesaje:
  2.445
  [​IMG]

  Ce este reputația?

  Reputația este un mod de evaluare a utilizatorilor în funcție de calitatea posturilor lor. Iconița de reputație va fi vizibilă în posturi.

  Reputația poate fi pozitivă , negativă sau neutră.

  Cum ofer reputație?

  Pentru a oferi reputație, dă click pe iconița reputație în postul relevant. Aceasta va deschide formularul pentru completarea tipului de reputație. Nu vei putea oferi reputație de două ori pentru același post.

  Cum știu ce reputație am primit?


  Poți vedea reputația pe care ai primit-o în Panoul utilizatorului afișată în partea de jos a paginii. Aici vei vedea ultimele evaluări pe care le-ai primit și dacă acestea sunt pozitive, negative sau neutre. Reputația totală va fi afișată ca o serie de indicatori de reputație în posturi și profilul personal. Cu cât este mai bună reputația, cu atât mai multe iconițe pozitive vor fi afișate.

  Câtă reputație este oferită? Ce este puterea reputației?


  Acumularea reputației pe care fiecare utilizator o va oferi (sau o va lua dacă este negativă) este afișată în posturile utilizatorilor ca 'Putere reputație'. Valoarea puterii reputației poate crește în timp în funcție de setările aplicate de administratori.

  Cum ar trebui să procedez dacă aș dori să nu îmi vadă nimeni reputația?

  Poți dezactiva afișarea reputației mergând în panoul de control al utilizatorului și selectând Editează opțiuni. Pe această pagină vei găsi o căsuță de bifare numită 'Arată nivel reputație'. Dacă nu bifați această căsuță, se va elimina afișarea reputației și aceasta va fi înlocuită cu iconița Reputație dezactivată. Vei putea totuși oferi și primi reputație în timp ce afișarea reputației tale este dezactivată.

  Explicatii din setarile administrate :

  Toti plecam cu 10 puncte de reputatie in buzunar si putem oferi 10..

  • La 120 de zile vechime pe forum poti adauga un +1 la punctele de oferit.
  • La 300 de posturi se mai adauga un +1.
  • La fiecare 50 de puncte de reputatie primite mai adaugi un +1 la oferire.

  Poti oferi reputatie doar daca ai postat de cateva zeci de ori (n. 30) pe forum in toata istoria contului si doar daca ai peste 10 puncte de reputatie in dotare/obtinute ( degeaba pleci cu ele in buzunar daca ti le scad restul membrilor pentru spam sau aiureli scrise pe forum ) .

  Ca sa poti oferi iar puncte de reputatie unui membru x, trebuie sa mai oferi reputatie altor 5 utilizatori.
  Poti da doar de 10 ori reputatie zilnic.  Reputatia va fi "naturala", fiind obtinuta doar prin oferirea de reputatie de catre alti membri, fara a fi obtinuta din concursuri pe forum si sa fie privita astfel ca subiectiva. Deci scrii bine si util, altii te vor recompensa. Jignesti, faci spam, scrii lucruri inutile sau la caterinca etc, probabil altii iti vor da reputatie negativa.
  [​IMG]
   
  waterloo1815, indiana18 și Alina922 apreciază mesajul tău.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.