hilar e ca radeati pe alte topicuri de anumite triburi ca fac fuziuni

nu o lua in nume de rau

scot in evidenta doar ce ti se parea tie "naspa" la alte triburi
recunosc tribul O.S. a atins un nou record pe l5... de 151 de membri. cred ca 135 am fost maxim pana acum si asta pt putin timp.
ce se intampla? dupa atatea luni, mai mult cu certuri si jigniri decat joaca oamenii se mai si sictiresc si se lasa de joc. cei care raman sa joace incep sa caute colegi care sa fie pe aceeasi lungime de unda, unde sa gaseasca distractie si acel ceva care sa te tina in fata jocului.
O.S. a recrutat in ultimul timp niste oameni foarte activi si care stiu sa joace triburile dar cel mai important a recrutat niste oameni faini care vor sa se distreze fara sa fie interesati de toate idioteniile ce apar pe forumul extern.
revenind la topic:
sunt cateva triburi care o sa aibe viitor lung pe l5 asta daca nu se plictisesc. unul din motivele pt care immo a picat a fost plictiseala de l5. si razboiul dintre M.T. - O.S. sau ONE - O.S. o sa fie castigat de tribul care o sa aibe mai mult chef de joaca. pt ca in momentul in care nu prea mai ai chef si abia intrii o singura data pe zi incepi sa mai pierzi si din sate.
singurele triburi care nu o sa aibe viitor sunt triburile mamut. am ajuns in acel pct al jocului in care multi jucatori mari si buni o sa plece din triburile mamut, o sa-si faca triburi mai mici si mai eficiente si o sa-i manance pe fostii colegi care merg cu turma.
distractie!