Viitorul Lumii 5!

• Autor subiect Autor subiect yo.arabu
  • Data de început Data de început
noi

cel mai tare trib este noi
are aproape 200 de milioane de puncte
si daca se continua
pe lumea cinci va exista doar NOI
aliante cu NOI
pna cu NOI
dusmanii vor disparea incet ...
incet ......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

puncte..sate..puncte ..sate

NOI e o mare varza...condus de niste oameni capabili...care cred ca doar pata de pe harta "really matters".

cam atat:D

Nu chiar o varza dar oricum crezi ca daca toate triburile care vor sa il faca sa cada s-ar pune mai mult de 2luni nu rezista;) .

puteti sa spuneti ce vreti...NOI este un trib bun...desi nu imi place genul asta de trib..

Nu chiar o varza dar oricum crezi ca daca toate triburile care vor sa il faca sa cada s-ar pune mai mult de 2luni nu rezista;) .

poi ar fi culmea,sa se bata 1000 de jucatori cu 24000,nu crezi ca ar fi absurd,oricum suntem cum vreti voi,dar atata timp cat suntem in top , nu stiu de ce va tot bagati in seama,din cate stiu tu ar trebui sa itzi vezi de aliantza veteranilor ,ca o cam ia pe cocoasa,lasatii pe altii sa se ocupe de NOI.respectele mele,gygypytok

Ma refer la toate triburile care au ceva de spus.
Eu o iau pe cocoasa ?:) Nu cred;)
te invit sa vezi statisticile.

puncte..sate..puncte ..sate

NOI e o mare varza...condus de niste oameni capabili...care cred ca doar pata de pe harta "really matters".

cam atat:D

Multumim..suntem o ``oana zavoranu`` a L5..;)
Pata aia de pe harta..se tot mareste pentru NOI..si nu cred ca sunt prea multe triburi care au trecut peste momente ca NOI...so shhhh..:rolleyes:

Tribul L.O.D. putea foarte bine sa faca parte din alianta veteranilor, tinand cont de media de varsta a jucatorilor sai si de trecutul acestora. Am preferat sa ramanem la diplomatia proprie si sa demonstram in caz de conflict cine este mai bun si mai bine organizat (cei din triburi precum 300 si ~ants~ stiu la ce ma refer).
Un viitor clar asupra lumii 5 nu se poate intrevede deocamdata deoarece nici un ul din triburile de top nu au demonstrat ca poate domina clar o anumita zona. Pe .net de obicei un razboi nu dureaza mai mult de o luna de zile, iar cei care activeaza acolo stiu clar la ce ma refer....

L.O.D un trib foarte bun..s`a memtinut inca de la inceput in top20..si rezista in razboiul cu WANTED(n`are strica niste statistici)..M.T. is domina clar zona..

L.O.D un trib foarte bun..s`a memtinut inca de la inceput in top20..si rezista in razboiul cu WANTED(n`are strica niste statistici)..M.T. is domina clar zona..

Nu stiu despre ce razboi vorbesti cu WANTED, mai ales ca avem alianta cu ei ...
Triburile cu care am avut razboi, in acest moment nu mai exista, asa ca te rog sa verifici inainte de a posta :).

Ş==

cat a fost FLORUT liderul 300 iam cam jucat pe cei din LOD,numa ne distram cu ei,dupa ce a plecat florut ,tribul sa despartit,asa ca nu vorbi de 300 ca nu stii despre ce vorbesti

Rares mi se pare mie sau te mananca limba, pardon pielea sau ai cam multe sate si vrei sa scapi de ele...daca constituie o povara, te usuram de ea..

poi ar fi culmea,sa se bata 1000 de jucatori cu 24000,nu crezi ca ar fi absurd,oricum suntem cum vreti voi,dar atata timp cat suntem in top , nu stiu de ce va tot bagati in seama,din cate stiu tu ar trebui sa itzi vezi de aliantza veteranilor ,ca o cam ia pe cocoasa,lasatii pe altii sa se ocupe de NOI.respectele mele,gygypytok

cu 1000 de jucatori pe lumea asta (alesi de mine si nu neaparat din top) te boti bate cu 50000 de jucatori lejer...

bine daca am fi sa alegem ar fi altceva,dar sa vad ,akolo claie peste gramada ce ati face

nimeni nu poate prezice viitorul :) .......... oricum pe viitorul apropiat sunt clare niste lucruri : alianta veteranilor va disparea si m.t. isi va extinge dominatia ....... dar un lucru ma framanta si sunt curios sa-l aflu ..... pe cine va ataca m.t. dupa ce va termina cu o.s. ? va da in warrom cumva sau ce se va intampla ? .......... o alta curiozitate este legata de t.t. .......... sunt curios ce o sa se intample dupa disparitia aliantei veteranilor .......... cred ca vom avea multe tradari si ca multe aliante vor pica ......... si s-ar putea si destramari de triburi puternice pentru prieteni din triburi inamice ................ hmmmmmmmmmm l5 devine o lume interesanta ................ oricum un lucru e clar : un trib nu va putea domina intreaga l5 ...............

T.T. are destula treaba cu tribul Noi si inamici se gasesc mereu,si in plus tribul T.T. este intro singur alianta zbang, asa ca....

aliat

aliat draga nu ma manaca pielea ....nu vorbeam despre wanted...am zis si o sa zic mereu...atata timp cat FLORUT a jucat,300 domina k34!!!
referitor la tine mi-ai mai zis odata ca ti-am spart nu stiu ce cont la nu stiu cine de la tine si am anuntat admini ca sa verifice si au zis ca nam nici o legatura cu aia!!

referitor la wanted nu am ce zice pt ca nu stiu ce rezerva viitorul!

Înapoi
Sus