DeletedUser
vitoru lumi 5 sta in mainile celor care joaca
)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
eu vad un trib Alianta format din triburile ce fac parte din alianta veteanilor...asta e fantezia mea.....sper ca ceilalti conducatorii se gandesc si ei serios la propunerea mea...![]()
O initiativa buna da fara succes..!!
Nu chiar o varza dar oricum crezi ca daca toate triburile care vor sa il faca sa cada s-ar pune mai mult de 2luni nu rezista.
puncte..sate..puncte ..sate
NOI e o mare varza...condus de niste oameni capabili...care cred ca doar pata de pe harta "really matters".
cam atat![]()
L.O.D un trib foarte bun..s`a memtinut inca de la inceput in top20..si rezista in razboiul cu WANTED(n`are strica niste statistici)..M.T. is domina clar zona..
poi ar fi culmea,sa se bata 1000 de jucatori cu 24000,nu crezi ca ar fi absurd,oricum suntem cum vreti voi,dar atata timp cat suntem in top , nu stiu de ce va tot bagati in seama,din cate stiu tu ar trebui sa itzi vezi de aliantza veteranilor ,ca o cam ia pe cocoasa,lasatii pe altii sa se ocupe de NOI.respectele mele,gygypytok