Lord Catau
member
- Scor reacție
- 1
Invidiosi ? Pff, daca vroiam trofeul asta il aveam cand voi nici nu aveati fieraria in 10 macar. Scuze dar m-am simtit invidios. Multa bafta si tie .
Stiu, probabil te pisi si otet daca te cremi putin
Invidiosi ? Pff, daca vroiam trofeul asta il aveam cand voi nici nu aveati fieraria in 10 macar. Scuze dar m-am simtit invidios. Multa bafta si tie .
Stiu, probabil te pisi si otet daca te cremi putin![]()
Mama ce au sarit carcotasii pe el...sunteti cumva invidios ca nu ati luat voi primul sat pe server? Satul a fost luat special pt trofeu.In rest , bafta tuturor sa luati doar sate de 12k![]()
On topic catau am auzit ca , kenji se iubeste cu eva !)))))
seriously?
on topic : chiar conteaza ce sat a luat? vedeti-va de propria dezvoltare si gatacarcobelilor
![]()
parca ati uitat ca ati fost colegi uni dintre voi.ce e gilceava asta aici.
jaxule ce mai faci mai. mai traiesti.salve.
Multumesc insa nu eu am luat satul ci un coleg.jack jones a spus:Felicitari pentru trofeul obtinut.
Ma olteanule, a gasii punctele slabe ale adversarului este o arta, dar tu esti prea incapabil sa faci asa ceva! Daca kenji reuseste sa puna mana pe vreo femeie intre triburi si prafurile lui il felicit ca simte si el ceva caldurica)
cat despre "familia" care o critici este un grup mult prea mare de prieteni si nu puteam intra doar 20, apropo tu cunosti notiunea de prieteni? stii ce sunt aia?
Jaxule tata adu-ti aminte ca doreai sa intrii in acest trib si ai fost refuzat, dar labilitatea ta te impiedica sa realizezi ca ai nevoie de mult mai mult sa faci parte din aceasta echipa decat poti oferii tu. Echipa noastra are nevoie de respect si unitate, satele le luam in timp..inclusiv pe alea de la tine
Felicitari, cred ca e primul care innobileaza un barbar ! Haideti sa-l udam. Doar a fost dificil, sa ia satu' mai ales fara tren, am auzit ca a incercat sa-i dea back barbaru, la nobili, dar a scos la milisecunda. In orice caz FELICITARI !
Da! Da! Da! Asta vroiam sa vad!) Cearta =))
Imediat isi va gasi locul o tema speciala pentru astfel de discutii "Razboaiele lumii speciale")