Vm-ec ( mercenarii )

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Tribul VM-EC a activat sau activeaza pe lumea 4 si lumea 10.

Intrarea se face in 2 iunie, dupa orele 18:00...NORD-EST.

Reinfiintarea tribului are ca scop prioritar reunirea mebrilor de pe lumile 4 si 10, dar orice amic de-al nostru este binevenit , prim - planul va fi probabil luat de partea de socializare si distractie si nu neaparat de cea de joc .
Persoana de contact : gettodacku...Imi cer scuze daca timpul nu imi mai permite sa contactez direct si din timp toti colegii , sper sa cititi aici .


62011642.gif
 
Ultima editare de un moderator:

sf petru

Amin !
Scor reacție
1
scumpă reunire de trib, şi eu îmi vreau câţiva colegi înapoi :(
multă baftă cu găsitu colegilor, şi desigur, la joc!
 

DeletedUser

va mutati aici :eek:
oare o fi o cauza si ca multi renunta la L10 de cand si-o iau in barba urat ? :rolleyes:
 

DeletedUser

Habar nu am cine esti, dar se pare ca esti frate cu cucul...toapta ziua cucu - cucu....Ai jucat tu cu mine si mi-ai dat-o in barba ?...nu prea as crede...Eu doar vreau sa fac o reuniune cu vechii colegi si atat, nici macar nu am discutat cu ei, acum o ora am trimis primele mesaje, habar niu am daca si cine vine de pe L 10...si daca o sa reusim sa ne adunam , eu lipsesc de acolo de mult timp, chiar daca forumul il mai citesc, asa ca las-o usor cu afirmatii de genul ``va mutati``, eu nu ma mut pentru ca nu joc acolo...nu mai presupune.

iar asta sper ca te lamureste complet , era pe primul post :

``tribului are ca scop prioritar reunirea mebrilor de pe lumile 4 si 10, dar orice amic de-al nostru este binevenit , prim - planul va fi probabil luat de partea de socializare si distractie``...deci nu mut pe nimeni, majoritatea VM-EC-istilor vechi nici nu mai joaca.
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus