Vreau mai mult respect din partea moderatorilor!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

@Ubuntu: Postul meu era un raspuns la "cunostintele" tale vaste despre Ddos, asimilate probabil din vreo emisiune de tip discovery channel. :)

Oricum, cine are chef sa citeasca ce am scris bine, cine prefera sa asculte povestile unor "experti" ca tine n-are decat sa o faca.
 

DeletedUser

ciuly postand inainte aici doar ca sa-ti "aperi" in mod agresiv elucubratiile

nu faci altceva decat sa fi si mai dispretuit... de mine si probabil si de altii! Si sa nu-mi spui ca nu-ti pasa! O sa te cred doar cand nu o sa mai vi sa bati campii oftopic pe topicul inceput de mine!

Cat despre "acuzatiile" tale dovedesc si ele ca nu-ti pasa de ceilati necitind ce au scris ei sau neputand sa intelegi ce au scris ei! Spun asta deoarece eu nu am incercat nici o clipa sa explic ca in revistele pentru adolescenti agramati but kewl ce inseamna DDOS atack, nimeni neincercand aici asa ceva! Faptul ca am folosit un citat de pe Wikipedia dovedeste tocmai ca prefer surse de valoare si a fost numai pentru a avea o baza "neutra" a punctului de vedere personal sutinut. Nu am incercat sa bag nimanui pe gat cunostinte de incepator scrise cu emfaza pe topicuri ce tratau cu totul alta problema cum faci tu!

La fel despre "expertii" iar bati campii cu voiosie, eu neincercand nici o clipa sa ma dau experta, ba din contra. Faptul ca pe tine te "racaie" nerecunoasterea nivelului tau "inalt" de "expertizita" pe mine ma lasa rece atat timp cat nu incerci sa "manjesti" cu el oftopic pe acest forum! Eu n-am incercat nici sa invat pe cineva ce inseamna DDOS atack si nici sa-mi dau "parerea de expert" sau sa plictisesc colegii cu descrieri puerile... topicul acesta exprima ideea ca inchiderea fara motiv plauzibil a unui altuia unde spuneam ca DDOS atack NU ESTE un motiv de roll-back de server este lipsa de respect!

Dupa cum vezi postul tau n-avea nici o legatura cu topicul, ce critici vroiai tu sa aduci acelor specialisti de care vorbesti in topicul initial deasemeni nu aveau legatura cu topicul si nici macar prezentarea opiniei tale asupra modului de perceptie "contemporan" asupra DDOS atacurilor nu are de-a face cu el. Cel mult ca o ilustrare a felului in care se mai poate manifesta lipsa de respect si bun simt fata de aproapele tau!

Poate incerci sa nu mai scrii oftopic in continuare sau macar sa-mi respecti rugamintea si sa te "dezlantui" pe un topic inceput de tine! Deasemeni poate te obosesti cand citesti sa si intelegi ce idei contin aceste cuvinte si sa observi ca-ti las tie toata aureola expertizei asupra DDOS atackului doar ca te rog sa ti-o manifesti PE ALT TOPIC! Eu nu am incercat sa explic colegilor ce inseamna DDOS atack asa cum pretinzi si cred ca postul tau al doilea e manifestarea unui caracter slab, care dupa ce greseste devine si mai agresiv in loc sa aiba taria sa spuna macar ceva in genul: "OK, poate am fost cam oftopic, scuze, o sa fiu mai atent altadata" si sa tina minte sa nu mai posteze total fara legatura cu topicul unde o face!

Multumesc
 

DeletedUser

...
DDOS atacul nu este un fenomen prevazut. Deci daca unii nu au putut avea acces la joc nu este un motiv ca sa patimeasca cei ce au avut!
...
Deci consider justificata supararea mea ca este folosit DDOS atackul drept pretext pentru roll-back de server!
si
De asta si protestez asa de vehement pentru ca eu personal nu cred ca motivul roll-backului a fost DDOS atackul!

Avand in vedere ca tu consideri atacul Ddos doar un pretext, o lamurire cu privinta la ceea ce inseamna el mi s-a parut normala si ontopic.

Am facut asta in speranta ca ai putea intelege de ce o situatie de genul asta, care afecteaza pe majoritatea userilor, trebuie sa fie normalizata. In sensul revenirii la situatia dinainte, adica exact ce s-a facut prin roll-back.

Normal, o minoritate care a profitat de situatie (voit sau nu) incerca sa-si pastreze avantajul obtinut. Dar din fericire administratorii trebuie sa fie corecti fata de majoritate, activi sau inactivi.

Ca a fost o greseala ca serverele nu au fost inchise de la inceput, sunt complet de acord. Probabil ca ei au sperat ca pot remedia mult mai repede problema. Si din pacate asta a facut pe destui useri sa-si piarda timpul lor cu ceva care a fost sters.

Ps. In ceea ce priveste tentativele tale de flame, nu sunt genul. Daca ma satur sa fiu insultat fac un raport si te pun pe lista de ignore. :)
 

DeletedUser

Tu esti chiar incapatanat vad!

Oricat te-ai stradui nu dovedesti ca ai dreptate ci lipsa de bun simt!

Nu a fost citata Wikipedia ca sa incepi tu sa ne arati ce "expert" esti! Si cred ca cei care nu stiau sa citeasca in engleza gaseau surse mai bune si mai competente de clarificare decat oftopicul tau!

Chiar nu intelegi ca ce faci tu acum frizeaza nesimtirea?!!

Avand in vedere ca ACEST TOPIC se refera la lipsa de respect manifestata prin inchiderea abuziva in opinia mea a altui topic unde consideram DDOS atack ca nefiiind o "explicatie" corecta pentru roll-back de server ce tot cauti pe aici cu coada in sus sa ne arati copile cu atatea explicatii?

Esti OFTOPIC si lipsit de bun simt! Poti sa perii pe cati administratori sau moderatori vrei asta nu iti schimba caracterul! Nici nu o sa te vedem mai bun decat esti! Ai o singura solutie: SCUZE si postare on topic daca chiar ai ceva de spus!

Si chiar ma mir ca aici unde nu am mai emis ipoteza ca "cine stie ce admin mai are ceva de rezolvat" nu face nimeni curatenie! Dar se pare ca in acest caz intradevar moderatorii mai au ceva de rezolvat pana sa aiba timp sa stearga balariile lui ciuly!
 

DeletedUser

sau unui prieten?

Ca nu i-a oprit nimeni sa se duca la o sala de net, la un prieten sau in Ploiesti sa intre online! Ce, cand eu nu am internet se da serverul inapoi? Asa a fost sa fie asta vad ca evitati sa observati voi!

Si faptul ca au azi informatii suplimentare e corect? Sau ca eu am pierdut o noapte de odihna e corect?

Si chiar as fi curioasa sa vad procentul de jucatori ce nu au putut intra!

Am scris ca raspuns la postul lui kmy0088.

procentul te asigur eu din calitate da conducator de trib si de membru al consliliului LF ca a fot de peste 60%ceaa ce inseaman ca am avut in jur de 500 de jucatori in toata familia care nu au accesat datorita necunostintei de cauza adic a alipsei adresei numerice care s-a ppostat pe forum....numai 20% din jucatori sunt activi pe forumul acesta si numai acestia au putut vedea adresa care asa cum a zis sesero pute fi trimisa prin e-mail a toti jucatorii, caz in care nu ar mai fi fost necesar acest rollback
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus