Wall - Inceputul unei povesti

Discuție în 'arhiva' creată de NeedBackup, 16. Mar 2009.

Distribuie această pagină

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. AdrianBrutus

  AdrianBrutus member

  Înscris:
  6. Mar 2008
  Mesaje:
  142
  ce conteaza cine l-a deschis?!
  important e ca nu vrem sa se vorbeasca despre tribul nostru.Ce nu va e clar?
  Ciuda e mare dragii mei, si stiu ca va roade ca inca nu s-a desfiintat tribul de tot, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va expuneti mentalitatea de roman aici.
  Suferiti de topicuri? Deschideti topicuri cu istoria triburilor voastre si lasati-ne pe noi in pace, asa cum suntem noi, muribunzi si suferinzi.
  Inca odata rog sa se inchida topicul deoarece nu a fost deschis de catre cineva din Wall, si avem si noi dreptul la intimitate.
   
 2. methalelf

  methalelf member

  Înscris:
  28. Apr 2008
  Mesaje:
  531
  Nu eu l'am deschis , dar din cate stiu Wall e tribul format de mine si nu am nevoie de publicitate .
   
 3. Acest topic se va inchide daca cel care a deschis topicul va cere acest lucru sau daca jumatate din cei care posteaza aici imi vor cere acest lucru prin mesaj privat si NU PE FORUM. Imi cer scuze fata de cei din Wall dar acest forum se adreseaza tuturor jucatorilor chiar daca se vorbeste despre tribul lor fiecare are dreptul sa isi spuna punctul de vedere, bineinteles daca este On Topic.Astept propunerile voastre.
   
  Ultima editare de un moderator: 17. Mar 2009
 4. eddypatrascu

  eddypatrascu member

  Înscris:
  16. Mai 2008
  Mesaje:
  561
  xblaandy, ai un mesaj de la mine.

  Nu cred ca e necesara pastrarea acestui topic, atat timp cat Wall-ul exista si ocupa bine-meritatul loc 1.
  In cazul in care nu va inchide topicul, propun ca nimeni din cei ce s-au saturat de atata OTV-eala pe forum sa nu mai posteze in acest thread. Personal, pot spune ca deja s-a ajuns prea departe cu asta. Daca cei din Wall vor sa-si faca P&P, au puterea intelectuala sa o faca singuri, nu au nevoie de voluntari.
   
 5. michelle2007

  michelle2007 member

  Înscris:
  7. Noi 2007
  Mesaje:
  2.942
  Imi pare bine ca ai revenit ;) !
  Un bun jucator ~ Succes !
  Dar inca ceva ! Nu voi erati cei care mereu deschideati topicuri sa va laudati ? Acuma fara cearta si fara suparare dar asta este .
  Am multi prieteni la voi si nu are rost sa ne certam dar asta este cum voi dechideati topicuri cand erati buni acum suportati si cand nu mai sunteti ... .
  De fapt nu stiu de ce zic"nu mai sunnteti" eu m-am uitat acuma chiar curios si sunteti tot pe locul 1 :| Deci unde este decaderea :eek: ? Succes!
   
 6. marakesh

  marakesh member

  Înscris:
  25. Ian 2008
  Mesaje:
  646
  faceti cu Wall asa cum ati facut si cu MoD pe l7... ati incercat sa gasiti nod in papura.... sa fie oare vorba de invidie?
   
 7. Din cauza ca am fost acuzat ca sunt dictator vreau sa dovedesc contrariu. Asa ca din cei 24 de jucatori contabilizati de mine ca au postat in acest topic 14 mi-au scris un mesaj in care si-au exprimat dorinta ca acest topic sa fie inchis. Dorinta lor va fi respectata.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.