blacksniper în data de 06.01. la ora 14:14
ai ceva timp liber sa putem discuta un pic..?
dextroza în data de 06.01. la ora 14:23
Pt.tine oricand
Te ascult.
blacksniper în data de 06.01. la ora 14:24
nu stiu cum sa incep
)am inteles ca primesti la tine in trib refugiati cu acte in regula..mai ai loc pt cativa..?
dextroza în data de 06.01. la ora 14:25
Hmm,depinde de refugiati
care ar fi aia?
blacksniper în data de 06.01. la ora 14:28
pai cum sa-ti spun..cred ca suntem peste 10 persoane..care vrem sa venim la tine in trib...o sa ** cu baietii mai tarziu..si inclusiv [player]zgubea[/player]...care am ** cu el si a zis ca vine si el....si apropo..vz ca nu am uitat de cafeaua aia..care tre sa o dau..dar de data asta o sa-ti pun la ea cel mai dulce zahar..
)
blacksniper în data de 06.01. la ora 14:30
si sa stii ca nu vin cu toti inactivii dupa mine...numai spuma...
)un fel de frappe..
)
dextroza în data de 06.01. la ora 14:35
Nuuuuuu,sa nu pui zahar,ca si asa sunt eu prea dulce,daca mai beau si cafeaua cu zahar e nenorocire
)
Pai sa-mi faci o lista cu spuma de care vorbesti,ca sa o pot analiza impreuna cu colegii si te voi anunta de indata ce se va hotara ceva in legatura cu asta.
blacksniper în data de 06.01. la ora 14:37
cred ca iti pot asigura de la nr 1 din trib..pana la nr 20...inclusiv..eu...
)daca vrei te pot suna..ca sa nu-ti mai tocesti unghiutele pe tastaura..
dextroza în data de 06.01. la ora 14:43
) ce grijuliu esti
- ms.
Tentanta oferta,dar as putea primi te rog si o explicatie? - adica de unde pana unde hotararea asta de a abandona tribul-mama?!
blacksniper în data de 06.01. la ora 14:49
pai cum sa-ti explic eu tie..treaba sta in felul urmator..multi inactivi..lipsa de colaborare..si am luat o hotarare intre noi aici...sa intram in Moh care vrea..intemeietorul nu se ocupa de nimic,..este si el inactiv..e totu naspa...Wall este proiectul lui [player]methalelf[/player]..si din cate se vede nu-l mai intereseaza..
blacksniper în data de 06.01. la ora 14:51
cam asa sta treaba..
dextroza în data de 06.01. la ora 14:56
.....
Mesajele acestea au fost trimise de către dextroza mai departe.