nu mai scriu pe extern de astazi sa nu-l "enervez" pe aliat. vreau sa mai spun doar un lucru. sa stii ca nu am mintit cand am spus ca avem jucatori ce totalizau 8,5 mil de puncte in wanted...acum totalizeaza aprox 16milioane si nici nu-ti vine sa crezi ca cu unii vorbesti la telefon si aproape zilnic pe mess. ma voi distra foarte tare cand vei fi papat din interiorul tribului. dar pana atunci amici crazy amuzati-va! si h@k vezi ca iti cam iei nasul la purtare si de data asta nu stiu sigur daca o sa pot sa te ajut la ce va urma in 2-max 3 saptamani :
KinGFlex în data de 27.07. la ora 21:01
Dragi colegi (fara spioni) ,
Dupa cum ati vazut pe forum si in circulara sefului nostru , ALIAT , se organizeaza un atac mare asupra compatriotilor nostrii din Crazy.
Fiecare membru din granita Crazy este rugat sa isi faca cate 5 / 10 nobili pe fiecare sat de atac din granita !
Daca curat vre-un sat si vad ca nu e la noi in trib la sfarsitul zilei cu pricina , fac scandal
De asemeni , o sa verific ,dupa atac, cine a atacat si cine nu . . cei care nu ati atacat . . daca nu aveti un motiv acceptabil pentru care nu ati atacat , puteti pleca de pe acum din trib . . .
Cei care avem de dat atacuri . . nu uitati , dusmanii nostrii,desi inferiori si in statistici si in pozitionare,fac tam-tam mare pe forumul extern . . acest atac este foarte important , ii lovim tare acum , apoi totul va fi floare la ureche . . De aceea , faceti si voi tot posibilul sa dati atacurile , nu sa ziceti ca atacati ,si cand e de atacat sa mergeti la nunta sau la stiu eu ce . . . e in interesul tribului sa ii nimicim pe vecinii din crazy
Cam atat pentru astazi , numai bine va doresc .
"Iubitiva nevestele , protejativa copiii si nu neglijati triburile !" =))